מעולהבעקבות ההודעה בדקתי עכשיו ליתר בטחון את מה שקניתי
כתוב בבירור ייצור מיוחד כשל"פ עד"ח
קניתי באושר עד סניף גב"ש.
Melochews של Maxihealth זה קטניות.מלטונין?
לא יודע מה אחרים חושביםמצאתם אבקת קקאו משובחת כשרה לפסח?
לא זאת שכתוב עליה "דל שומן".
איפה יש להשיג בבני ברק?
תודה
באהבת חסד קניתימעולה
אני לא מצאתי.
ורציתי.
כמה חבל.
נסתדר בלי כמו שהסתדרו עד כה.
בשום חנות בעיר שלי לא מצאתי
אצלינו בסניף לא היהבאהבת חסד קניתי
של חברת טעמן. נמצא בסופרים השונים.
בבקשה!יש מצב לתמונה?
ביררתי עם סוכנת של טעמן, והיא טוענת שלא קיים מוצר כזה![]()
תמיד אפשר לקחת גם פטריות חיות לא? זה באמת משנה?הפטריות בידי!!!
השגתי.
באהבת חסד כמו שכתבו למעלה
אתמול לא היה בסניף לידי, היום מצאתי.
לקחתי 8 שיהיה.
רץ אצלינו במשך השנה
עכשיו נחשוב מה לעשות עם זה בפסח.
בעז"ה נעלה מתכונים במקום המתאים
לא קונה אף פעם פטריות חיות לפסחתמיד אפשר לקחת גם פטריות חיות לא? זה באמת משנה?
בתור חומרה או שיש עם זה בעיה?לא קונה אף פעם פטריות חיות לפסח
לא יודעת.בתור חומרה או שיש עם זה בעיה?
זה ההכשר שיש על החלב של תנובה שאינו לא רבנות ולא עדה החרדיתמה זה ההכשר הזה?
איזה יופי! שימחת אותי!הפטריות בידי!!!
השגתי.
חמודה.איזה יופי! שימחת אותי!
אני זו שכתבתי בתחילת האשכול שיש שימורים של פטריות
ואז ראיתי שאת כותבת שלא מצאת
ובגלל שיש לי כ"כ הרבה הכרת הטוב אליך על כל המתכונים המדהימים -
כבר התחלתי לחשוב איך אני קונה ומעבירה לך למודיעין עילית...
בכל מצב זה לא יותר טוב מחמץ נוקשה שלכו"ע מותר למכרומדריך "העדה" (של בד"ץ העדה החרדית ירושלים)
מלפני כמה שנים
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים