<<< אשכול השראות - יצירות של ניקים מהפורום >>>

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון שחשבתי שיהיה מועיל ונחמד לכולנו (בתקווה שאין למנהלי הפורום הנכבדים בעיה עם הרעיון הזה), אז ככה:
יש בפורום אשכול השראות ממש יפה, אבל שמתי לב שאני אישית מקבלת השראה הרבה פעמים דווקא מדברים שעולים פה ע"י ניקים המשתתפים בפורום.
באופן כללי הפורום הזה מלא השראה, ועושה המון חשק לצייר לכל מי שרק מציץ בו. אבל יש גם יצירות ספציפיות שנותנות השראה בכיוון מסויים, טכניקה מסויימת, סגנון ציור וכו'
אז בהנחה שגם אתם מקבלים השראה לפעמים מחברי הפורום, אשמח שתשתתפו איתי באשכול הזה :)

כמה כללים:
1. תמונה המועלית לאשכול צריכה להיות תמונה שצויירה ע"י ניק כלשהו ממשתתפי הפורום, ושאותו ניק העלה אותה בעבר כאן בפורום.
2. התמונה אינה של הניק המעלה אותה, אלא צוירה ע"י ניק אחר, ונתנה השראה לניק שמעלה אותה.
3. זה לא אשכול מחמאות -- אין טעם להעלות תמונה רק כדי להחמיא למי שצייר אותה. כולם פה מחמיאים לכולם כל הזמן. המטרה היא ליצור אשכול השראות יפה ומועיל, מתמונות שבאמת נתנו השראה למישהו.
4. בבקשה רק תעלו תמונה ותנו קרדיט לצייר. אפשר גם להוסיף כמה מילים. אבל מעבר לזה - תשתדלו בלי תגובות, כדי לשמור על אשכול נקי.
5. כלל אחרון וברור מאליו - כל הזכויות שמורות לציירים! אין לעשות שום שימוש מלבד התבוננות מעמיקה :)

אני אתחיל עם כמה תמונות, בתקווה שתצטרפו אלי בהמשך---

• הוסף לסימניות
כמה השראות..

אז הנה כמה ציורים. כולם נתנו לי המון השראה ורצון להתקדם, וגם בפועל עזרו לי מאוד:

ציור של שאול יצחק (וסליחה שהורדתי כמה איורים, פשוט זה היה מקבץ של כל מיני, ורציתי להעלות רק את מה שנתן לי השראה)
צפה בקובץ המצורף 221067

ציור של CONTRAST
צפה בקובץ המצורף 221070

ציור של מוטי הלר
צפה בקובץ המצורף 221068

ציור של יויו ברלב
צפה בקובץ המצורף 221071

ואחרון חביב ציור של דן ברלב
צפה בקובץ המצורף 221072

קבצים מצורפים

• scribbles.jpg
    KB 205 · צפיות: 42
  • זקן 25.png
    KB 520.7 · צפיות: 38
  • חנוכה סופי.PNG
    KB 454.7 · צפיות: 38
  • יואל.png
    KB 363.4 · צפיות: 49
  • מהו חרדי low.png
    KB 523.2 · צפיות: 43

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה