דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

עלה מ50 ל75

ועכשיו התיאבון נפתח ל100 ש"ח לשם..

אל תשלמו לחינם!
בסופו של דבר הגעתי על הבוקר לסניף בני ברק בלי תור,
הכניסו אותי בלי בעיות מייד כשהתחילו לעבוד ותוך 10 דקות סדרו לי ת.ז. חדשה ודרכון.
ממליצה!

בד"כ בבוקר
בין השעות 7:30 - 8:00
מתפנים ומשתחררים עוד תורים
שווה לנסות

אם למישהו יש תור למשרד הפנים בחודש הקרוב והוא מעוניין להחליף לשני זה בבוקר אני אשמח
יש לי שני תורים רציפים

נכנסנו עכשיו ויש המון תורים ללשכה בטבריה החל מ 28.8.22 א אלול

1661161432333.png

ניסיתי לקבוע תור לדרכון חדש ומצאתי מלא תורים פנויים מחר בשלומציון ירושלים בלי שום בעיה
זכור לי שהיה עם זה מלא בלגן ותורים לעוד שנה
עשיתי משהו לא נכון?

ניסיתי לקבוע תור לדרכון חדש ומצאתי מלא תורים פנויים מחר בשלומציון ירושלים בלי שום בעיה
זכור לי שהיה עם זה מלא בלגן ותורים לעוד שנה
עשיתי משהו לא נכון?
היה, כרגע הלחץ קצת נרגע, וכרגע גם אני ראיתי תורים, גם להיום ולמחר הרבה פעמים זה נפתח רק צריך להספיק לתפוס בזמן

מחפשת תור באשדוד, דחוף,
אפשר גם בדרום ובמרכז.
מי שיודע אשמח שיספר לי.

יש לי תור מיותר בי-ם לתאריך 20.9
איך מעבירים למישהו אחר אם מישהו מעוניין?

ירושלים שלומציון
1661231824289.png

ירושלים שלומציון
1661231813012.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה