דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

גם אני לא הצלחתי בכלל. לא להתייאש! פעמים קודמות הצלחתי בדרך הזאת. לדעתי אם לא נפתח עד 8 בבקר אז גם לא יפתח באותו היום
זה לא נכון. אני ראיתי שנפתחו ב9 והתור שתפסתי נפתח ב10+

ומה לגבי בית שמש שאין אפשרות בכלל לקבוע תורים?
מישהו כן הצליח?

אפשר לעשות תעודת זהות ודרכון באותה פעם?

אנו מנסה כבר כמה ימים בפ"ת ולא רואה ישועות
מישהו הצליח לעשות שם משהו?

אני גם צריכה
תור אחד או שתיים באזור ירושלים
ממש דחוף
מי שמוצא או מתפנה לו אשמח מאד לעדכון

אני אשמח למי שיש תור למחר/ מחרתיים/יום ראשון במשרד הפנים בשביל ת.ז. בירושלים
החלפה
עם התור שלי ביום א' 4 בדצ'

אני גם צריכה
תור אחד או שתיים באזור ירושלים
ממש דחוף
מי שמוצא או מתפנה לו אשמח מאד לעדכון
ממליצה ללכת לשלומציון המלכה
אפשר להיכנס אצל השומר למטה - בבקשה להוציא תעודת לידה למשל..
בקומה 2 במודיעין הוא נותן תורים לפי תורים שהתבטלו באותו היום
עדיף ללכת על הבוקר, ביום שפתוח גם אחרי הצהרים אז הסיכוי גדול יותר
מנסיון זה עובד, הייתי צריכה תור דחוף, וב''ה כך הסתדרתי.

אני מנסה לקבוע תור, בב"ב.
לא דחוף לי, צריכה שיהיה מוכן לקיץ.
אבל אין תורים עד עוד שנה נובמבר 2023. הגיוני?

יש פה מישהו שהצליח לקבוע תור עם הבוט הזה?

יש פה מישהו שהצליח לקבוע תור עם הבוט הזה?
היה פעם כזה דבר
והמדינה חסמה אותם
זה משהו חדש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה