דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

נכנסתי לאתר חיפשתי בכמה ערים,
לפתע אני רואה שנפתח בדרום תל אביב למחר,
עד שאני שואל את הבת שלי איזה שעה נוחה לה... נתפסו כל ה20 תורים שהיו שם :)

נכנסתי לאתר חיפשתי בכמה ערים,
לפתע אני רואה שנפתח בדרום תל אביב למחר,
עד שאני שואל את הבת שלי איזה שעה נוחה לה... נתפסו כל ה20 תורים שהיו שם :)
יתכן וזה הבוט שתופס הכל
אבל סתם כך חשוב לבוא דוקא בזמן של הפגישה בדיוק מי שבא לפני או אחרי לא נכנס

יש לי תור מיותר היום בירושלים 13:54
נא לפנות אלי באישי
1654668705168-png.1134332

:(
אני אמשיך לעדכן פה כשאני אראה
ניסתם לבדוק קבלת התראות בשולחן העבודה מהאתר הזה?
וכרגע אני רואה שהמערכת תקועה...
רציתי לבדוק את האתר הזה
והכנסתי פרטים היום בבוקר
והנה קיבלתי מייל שהוזמן לי תור להיום בשעה 15:42 בבית שמש
1654686062608.png

אין לי צורך בו
אולי מישהו צריך ?

שלחתי באישי פרטים.תודה

גם זה נבדק.
:(
אני נכנסת לזה מכמה מחשבים וסינונים ואין לי שום בעיה

אם יש למישהו תור, עדיף באזור ירושלים אבל אפשר גם אזורים אחרים - אשמח מאד.. תודה!

גם אני אשמח לתור למחר באזור ירושלים

תשובת נטפרי:
ראיתי את השגיאה (שגיאת שרת 500), ולפי הבדיקה שלי זה בעיה באתר וזה גם כך ללא סינון.

ניסיתי משני מחשבים נפרדים, ומגיע לאותו מקום.
אני גם בנטפרי והכל אצלי תקין (ניסיתי גם בסינון אחר)
תנסו להיכנס בקישור הזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה