דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

הי
מי שיש לו תור במקרה בירושלים להשבוע-
זה ממש יציל אותי!! למייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!!

נראה שיש עד סוף השנה.אולי דרך נציג אפשר יותר

למה אין כעת תורים פנויים בכלל בשום מקום?

מודיעין עלית,
השגתי למשהי תור אחד להיום והיא צריכה 2
יש מצב שיכניסו 2 על אותו תור?
(באים במיוחד מירושלים)

תשימו לב שיש דברים שנקראים תור מהיר ולא צריך להזמין תור מראש.

הבת שלי קיבלה צו גיוס לספטמבר והתור שלה להנפקת ת.ז. באוקטובר
מי שיכולה להשיג לי תור בי-ם בהקדם אודה לה מאוד

הכי טוב לנסות בבוקר להכנס לאתר.
למה רק אני לא מצליחה לתפוס??
אני משתגעת עוד שניה, אני כבר מאתמול מנסה לתפוס תור בזמן הקרוב ותמיד אין!!(רק החל מה20 באוקטובר..)
אתמול ההייתי כל שניה באתר בשעות הבוקר המאוחרות, צהרים, ערב, לילה ולא ראיתי,
וכנ''ל היום, שעות הבוקר מאוחרות ואין זכר:cry:
אני מתחילה להתייאש.....

באיזה עיר את צריכה?

מישהו יודע אם אפשר לעשות דרכון זמני גם למי שאין דרכון כיום בכלל? (ז"א, לא חידוש אלא דרכון ראשון)

שאלה - בלי לעבור על 15 עמודים.

האם כשמחליפים תור יש להחליף את ת.ז. עליה רשום התור?
יש לי תור לדרכון לבן שלי, אבל רשום על הת.ז. שלי.

תודה.

האם כשמחליפים תור יש להחליף את ת.ז. עליה רשום התור?
יש לי תור לדרכון לבן שלי, אבל רשום על הת.ז. שלי.

תודה.
לא צריך
צריך רק לדעת התז של האדם עליו רשום התור

איך אפשר לבדוק אם התור שלי ביולי באמת קיים?
אני רוצה לתרום אותו למישהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה