דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

היום בבוקר פתחתי את האתר של רשות האוכלסין בסביבות 9 והיה לי תור בקרי"ס להיום

מודיעין עלית
1655290948102.png

1655291348525.png

אני מבטלת תור למחר בנצרת עכשיו מישהו צריך?
היום היה לי ברמלה, מהיר ויעיל שם מאד.

@א.ש! למה אני נכנסת ל PICKTIME ואני מנסה לראות מה המיקום שלי בתור כי נרשמתי בתור לתפיסת תור, וזה כותב לי כאילו קבעו לי כבר למרות שלא קבלתי שום מייל ע"כ , איך אני יכולה לדעת מתי התור שלי?
1655293015060.png

עכשיו אני שמה לב שזה נשלח בSMS ואין לי SMS כנראה לכן לא קבלתי.
יש דרך לדעת מתי התור?

@א.ש! למה אני נכנסת ל PICKTIME ואני מנסה לראות מה המיקום שלי בתור כי נרשמתי בתור לתפיסת תור, וזה כותב לי כאילו קבעו לי כבר למרות שלא קבלתי שום מייל ע"כ , איך אני יכולה לדעת מתי התור שלי?
צפה בקובץ המצורף 1140070
אולי תשלחו להם פנייה במייל
שלחתי להם היום בנוגע להתראות והם הגיבו לי די מהר
picktimebot בגימייל

תל אביב דרום
1655293365194.png

אני צריכה תור לחידוש דרכון
חייב לבא לסניף?
אי אפשר דרך האינטרנט?

מחפשת תור באזור המרכז!

האם התור הזה טוב גם לצורך שינוי מעמד בת.ז לנישואין?
לא
יש לשכה חדשה שהיא רק לדרכונים זמניים (אין לה אופציה לתיעוד ביומטרי או עדכון תעודת זהות)

מניסיון אפשר להגיע ללא תור אבל זמן המתנה ארוך [אני חיכיתי50 דק ]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה