דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

זה הקצב של מדינת ישראל?
ניסיתי להזמין תור עבור שינוי פרטים אישיים בתעודת זהות לנישואין והתור הקרוב בתחילת דצמבר?

יש לי תור לעוד חצי בבני ברק בלשכה הרגילה
נא לפנות אלי באישי
1655370983371.png

כלומר, לקבוע תור חדש?
לא
כשקובעים את התור אם נכנסתם עם מספר טלפון עם SMS אתם יכולים לראות את התור בהתורים שלי
אם לא
צריך להתקשר ל *3450 ולהמתין לפחות שעה על הקו והפקידה יכולה לתת מידע לפי מס' זהות

איך יתכן שנכנסתי לקבוע והתור הקרוב היה ב1 לדצמבר?? זה משהו שהתפנה ופתאם צץ?
עוד חצי שעה לא יעזור לבן שלי, אבל שאדע לעקוב

איך יתכן שנכנסתי לקבוע והתור הקרוב היה ב1 לדצמבר?? זה משהו שהתפנה ופתאם צץ?
עוד חצי שעה לא יעזור לבן שלי, אבל שאדע לעקוב
צריך להסתכל באתר שעות בשביל למצוא ככה תור
האתר הבא יכול מאוד להקל בזה

@א.ש!
אם יהיה לך תור לא בהתראה כזו קצרה בפתח תקוה/ב"ב/ראש העין אשמח
תודה מראש

@א.ש!
אם יהיה לך תור אזור ב''ב ירושלים אשמח
(טסים לשמחה צריכה 2 תורים לתינוקות בני חודש) הבוט חסום לי
תודה מראש

מבשרת ציון נפתח עכשיו לשבוע הקרוב!!

מבשרת ציון
1655379494690.png

עכשיו הרבה מאוד תורים לשבוע הבא במעלה אדומים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה