דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

מודיעין עילית
1655582164912.png

יש לי תור עוד שבוע במשרד הפנים לחידוש דרכון
האם הדרכון יהיה מוכן חודש אחר כך או שישלחו אותי לדרכון זמני?

שאלה לי: אם אני מזמין תור עם מספר זהות של מישהו אחר האם אוכל לקבל שרות על המספר זהות שלי? כלומר, לפקיד שיושב מאחורי הדלפק רשום את מספרי הזהות שאמורים לקבל שרות?

שאלה לי: אם אני מזמין תור עם מספר זהות של מישהו אחר האם אוכל לקבל שרות על המספר זהות שלי? כלומר, לפקיד שיושב מאחורי הדלפק רשום את מספרי הזהות שאמורים לקבל שרות?
בכניסה אתה נותן את השם והמספר של המזמין.
ובפנים על השם שלך.
אז מה אני צריך לעשות?
שם במקום עושים לי דרכון זמני או שאני צריך לקבוע תור במקום אחר?
באיזה מקום?
דרכון זמני אפשר רק במתחם מיוחד של דרכונים זמניים.

יש לי תור ב 19 ליולי לדרכון זמני.
תוך כמה זמן אקבל אותו? האם גם לוקח כחודשיים?

באיזה מקום?
דרכון זמני אפשר רק במתחם מיוחד של דרכונים זמניים.
סליחה על הבורות
יש לי תור לחידוש דרכון בעוד שבוע במשרד הפנים
אני הולך לשם ועושה את הכל ואח"כ אני הולך למתחם אחר בלי/עם תור?
ואיפה המתחם האחר?

איך לוקחים תור לדרכון זמני??!!??
באתר אין מקומות!
@א.ש! אולי יש רעיון?

סליחה על הבורות
יש לי תור לחידוש דרכון בעוד שבוע במשרד הפנים
אני הולך לשם ועושה את הכל ואח"כ אני הולך למתחם אחר בלי/עם תור?
ואיפה המתחם האחר?
לא הבנתי, למה שתעשה פעמיים? כסף מיותר?
דרכון זמני יש במתחם ייעודי, תרשמו דרכון זמני וזה יעלה.

באתר אין מקומות!
@א.ש! אולי יש רעיון?
צריך לחפש תור לדרכון זמני. יש בב"ב או בבן גוריון.

באתר אין מקומות!
@א.ש! אולי יש רעיון?
יש 2 סוגים של דרכונים זמניים
1. דרכון זמני בלשכה לדרכונים זמניים (ב"ב מבצע קדש)(דרכון לא ביומטרי) דרכון שמקבלים במקום בתוקף לשנתיים והעלות היא כ400 ש"ח למבוגר. מקבלים במקום
2. דרכון זמני שמונפק בלשכה רגילה במקביל להנפקת הדרכון הביומטרי הרגיל עלות קצת יותר מ400 ש"ח
אם יש לכם תור ללשכה רגילה לכו ותנסו להנפיק דרכון זמני במקום במקביל להנפקת הדרכון רגיל (תביאו הוכחות לכך שאתם טסים בחודש הקרוב)
שימו לב יש להביא 2 תמונות פספורט במקרה של הנפקת דרכון זמני
שימו לב להוראות הבאות

דרכון זמני בלשכה המיוחדת
1654853489116.png

דרכון זמני בלשכה רגילה
1654817137911.png

מי שמעוניין יש לי תור פנוי למחר בבוקר
תאריך התור: 19/06/2022
שעת התור: 09:24
לשכה: לשכת ירושלים דרום-הר חומה
שיגיב כאן.

נתניה
1655588908628.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה