דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

מנסיון בירושלים היום, לא!

בלת"ק
אני ניסיתי לקבוע תור, וכל פעם לא מצאתי אפילו תור אחד(!) רחוק(!!) כל הזמן היה כתוב שאין תורים פנויים(אפ' תורות של שנה מראש)
שמעתי מחברה שבין 7 וחצי לשמונה בבוקר אפשר להכנס לאתר ולקבוע תורים לאיזה יום שרוצים, כי בגלל כמות האנשים שרוצים להגיע למשרד אלו השעות היחידות שהתורים זמינים בהם ואח"כ האתר של משרד הפנים נסגר להזמנת תורים עד הבוקר שלאחר מכן
ניסיתי את זה וזה באמת עבד!!!!!
סיפרתי לעוד כמה אנשים שניסו להשיג תורים וגם הם הצליחו בשעות האלו

תורים פנוים בשבוע הקרוב בירושלים - שלומציון. גשו לקבוע עכשיו!

תורים פנוים בשבוע הקרוב בירושלים - שלומציון. גשו לקבוע עכשיו!
אני על המחשב מ7 וחצי ו'נאדה'
בודק שוב ושוב
לא נמצא תור לרפואה
או 'לא נמצאו תוצאות'
או 'לא נמצאו תאריכים זמינים'

אני על המחשב מ7 וחצי ו'נאדה'
בודק שוב ושוב
לא נמצא תור לרפואה
או 'לא נמצאו תוצאות'
או 'לא נמצאו תאריכים זמינים'
07:30-07:40 היו עשרות תורים, כל השבוע הבא בשעות הבוקר צהרים... עכשיו ראיתי שכבר אין כלום. (קבעתי שתיים שהייתי צריכה)

התורים מדויקים?.
יש לי תור ב12, יקרה משהו אם אבוא תיכף?

בבני ברק אין סיכוי?.
ולבוא מוקדם יותר-יכניסו אותי?.
כמוכן-כמה זמן לוקח דרכון? זה לתינוק, שעוד לא רשום אצלי בת.ז.

כשנכנסים אליו התאריכים ריקים, נראה שנחסם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה