דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

לכל המתמצאים כאן
יש לי תור בראשון הבא בלשכת פתח תקוה בשעה 12:10
לא אחזתי כשקבעתי שזה יוצא בצום כך שכל הילדים גומרים ב12 השאלה האם אוכל לבוא מוקדם יותר ויכניסו אותי או שאין לי מה לנסות?
מישהו יודע

יש מישהו שהצליח עם זה?

אני מאתמול מנסה
וכל פעם שמתפנים תורים קרובים, בMY VISIT הם לא מופיעים.

אולי זה תלוי בסוג הביקור המבוקש?
אני רוצה לחידוש דרכון / דרכון חדש.

יש מישהו שהצליח עם זה?

אני מאתמול מנסה
וכל פעם שמתפנים תורים קרובים, בMY VISIT הם לא מופיעים.

אולי זה תלוי בסוג הביקור המבוקש?
אני רוצה לחידוש דרכון / דרכון חדש.
אני הצלחתי מלא תורים, אבל קודם כל אם זה 2/3 תורים אין כמעט סיכוי לתפוס.
וכן האתר MY VISIT נהיה יותר ויותר מסובך.
לדוג' אם את הולכת אחורה בחודשים לבדוק אם התפנה תור בחודש הקרוב ואין תורים יופיע לא נמצאו תאריכים זמינים
ובמשך 5 עד 10 דקות כל לשכה שתנסי לבדוק יופיע שלא נמצאו תאריכים זמינים....

אולי למשהו יש תור באשדוד?

עכשיו ראיתי שיש באתר תור פנוי למחר ב9 בבוקר

אני עדיין צריכה 2 תורים בדחיפות ממש
להנפקת דרכונים
בכל סביבת ירושלים / בית שמש / תל אביב
אם למישהו יש בבקשה תייגו אותי!!
תודה!

דרושים שני תורים, עדיפות למהלך השבוע הקרוב
בנתיבות דווקא.

וכן תור נוסף בנתיבות / באר שבע במהלך השבועות הקרובים.

יישר כח!

יש למשהו תור פנוי דחוף!! לדרכון זמני?
אני ממודיעין עילית אבל יכולה להגיע לעוד ערים במרכזצרף קבצים

@א.ש! אני מבינה שיש לך התמצאות בנושא.
אם אני צריכה דרכון לעוד 3-4 שבועות.
מה אני אמורה לקבוע? תור זמני ? או תור רגיל לדרכון.
הבנתי ששזמני עולה 400 שח האם ינתן החזר לחלק מהכסף?
תודה מראש לעונים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה