דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

יש לי תור מיותר ב28 בספטבר ב8:00 בבוקר בלשכה בבני ברק
מי שמעונין, יכול ליצור איתי קשר במייל tzipi22352 שטרודל גימל...

מישהו אולי יכול לעזור לי לדעת מתי התור שקבעתי לפני כמה חודשים??
אני בלי SMS .

צריכה תור ללשכה בפתח תקווה
לחדש תז שפג תוקפה
תודה מראש.

היום יכלו ללכת למשרד הפנים באשדוד ללא תור בין השעות 2-5 .והכניסו את כולם.
כנראה גם מחר יוכלו להגיע בלי תור. הם אומרים שזה בגלל הבחירות. שיהיה לכולם ת"ז מעודכנת.

היום יכלו ללכת למשרד הפנים באשדוד ללא תור בין השעות 2-5 .והכניסו את כולם.
כנראה גם מחר יוכלו להגיע בלי תור. הם אומרים שזה בגלל הבחירות. שיהיה לכולם ת"ז מעודכנת.
רק לחידוש ת"ז או גם להנפקת דרכונים?

צריכה תור ללשכה בפתח תקווה
לחדש תז שפג תוקפה
תודה מראש.
1664388747114.png

אם זה תעודת זהות לא ביומטרית שהתוקף של פג שימו לב להודעה הבאה
1664388921346.png

האם מישהו היה בעמדה להוצאת דרכונים זמניים בב"ב במבצע קדש ויודע מה הפרוצדורה?
מה עלי להביא איתי? האם צריך תמונות? האם יש עמדה לצילום במקום?

שלום, אני צריך תור באופן דחוף לצורך חידוש ת.ז. בבני ברק.
אם מישהו יוכל לעזור לי, אשמח מאד!
תודה רבה וגמח"ט.

אני הזמנתי דרכון לפני חודש ולא הגיע
יש לי טיסה בעוד שבועיים
אני לא מצליח לקבוע תור לדרכון זמני
האם אני יכול להגיע בלי תור יש למישהו מושג?

מה אני עושה אם קבעתי תור לפני כמה חודשים ואני לא זוכרת מתי הוא בדיור אמור להיות בחודש הקרוב איך אני מבררת??

אני צריך תור דחוף להשבוע (עד סוכות) לחידוש ת.ז. בבני ברק או במודיעין עילית!
מי שיוכל לעזור לי - תבוא עליו הברכה!

בחירות 2022: לאחר פעילות ח״כ אורי מקלב - רשות האוכלוסין מפרסמת הבוקר כי ניתן יהיה להנפיק תעודות זהות באופן מידי בלשכות השונות ברחבי הארץ ללא צורך בתור מוקדם, בכדי לאפשר את מימוש זכות ההצבעה בבחירות. מגיעים ומנפיקים.

צפה בקובץ המצורף 1203688
אני צריך תור דחוף להשבוע (עד סוכות) לחידוש ת.ז. בבני ברק או במודיעין עילית!
מי שיוכל לעזור לי - תבוא עליו הברכה!
לא צריך תור, בקיצור

שלומציון ירושלים יום חמישי
1664809483311.png

אני צריך דחוף תור לבת שלי שהתחילה לעבוד ונאבד לה התעודת זהות
@א.ש! יש מה לעשות?
נ.ב. ירושלים

אני צריך דחוף תור לבת שלי שהתחילה לעבוד ונאבד לה התעודת זהות
@א.ש! יש מה לעשות?
נ.ב. ירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה