דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

היכן אפשר לעשות דרכון זמני?
נולד לנו תינוק ואנחנו נוסעים עוד חודש. צריכים לעשות דרכון רק עבורו.
והאם יש סיכוי לדרכון קבוע?

בבני ברק אפשר בכלל לקבוע תור?
כי לא הצלחתי...

אפשר, תעברי פה על העמודים האחרונים, צריך כל הזמן להכנס ופתאם מוצאים, קבעתי ככה שני תורים לימים הקרובים
אני ניסיתי היה רק ל- 7/5
וכן ניסיתי בעוד מקומות וגם פחות או יותר אותם תאריכים
ניסיתי בבוקר 7:30 ועוד שעות ובתכלס לא קרו הניסים שיש שמספרים
אשמח לשמוע עם יש עוד טיפים מהימים האחרונים
תודה.

אני ניסיתי היה רק ל- 7/5
תודה.
שווה לנסות,
אפילו שלפני תקופה ניסיתי ולא הלך, ניסיתי שוב בבוקר והיו תורים פנויים, בירושלים

אני ניסיתי היה רק ל- 7/5
תודה.
חבל
דרך האתר או האפליקציה?

הר חומה היום!
1668060011300.png

איך אפשר לוודא את התאריך של התור שלי?
ולמה באתר ממשלתי אין גישה למי שאין לו SMS וכדו'?

איך אפשר לוודא את התאריך של התור שלי?
ולמה באתר ממשלתי אין גישה למי שאין לו SMS וכדו'?
לשלוח מייל ל info @ piba.gov.il
או בטלפון 3450* (בשלוחה של קביעת תורים - ענו לי אתמול תוך 5 דקות בדר"כ המתנה למעלה משעה)

האתר לא הצלחתי גם למצוא, באפליקציה זה לכמה שניות, אז יכול להיות שזה עולה קודם שם ואנשים תופסים, ואז בתאר לא רואים את זה אפילו, עד שנכנסים וחוזרים.
אם יש לך מישהו שיכול באפליקציה תנסה, הייתי עוזרת לך אבל צריך ת.ז.

באיזה לשכה באזור ירושלים ממולץ להגיע מחר בבוקר בלי תור?
(ירושלים, מבשרת, מודיעין, בית שמש?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה