דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

שאלה למנוסים:
קבעתי תור לאחותי במודיעין עילית עם מספר זהות שלי
יעשו לה בעיות?

אני צריכה דחוףף תור באיזור המרכז לעשות דרכון
משהו יכול לעזור

הייתי היום בסניף ירושלים בהר חומה
זה סניף ממש נחמד
עם שירות מעולה
מאוד נהניתי

119 חתימות זה אפילו בדיחה לא, כשיש לך עצומה של כמה אלפים זה מתחיל להיות משהו, הבעיה של העצומה זה שזה מסתובב רק כאן בפרוג אולי אם זה יופץ בכל קבוצות המייל וכו' יהיה לזה תקנה.

119 חתימות זה אפילו בדיחה לא, כשיש לך עצומה של כמה אלפים זה מתחיל להיות משהו, הבעיה של העצומה זה שזה מסתובב רק כאן בפרוג אולי אם זה יופץ בכל קבוצות המייל וכו' יהיה לזה תקנה.
אני בעד
ניסיתי להפיץ
כנראה לא למקומות הנכונים

מחסור בתורים למשרד הפנים - בידינו הדבר - העצומה נפתחה​

היה אשכול בפרוג הזה
נראה לי סגרו אותו....
כן פתחתי אשכול
אבל נעלו את זה
כנראה בגלל שכבוד המנהל לא רוצה שיהיה שני אשכולים לאותו נושא

מחסור בתורים למשרד הפנים - בידינו הדבר - העצומה נפתחה​

כן פתחתי אשכול
אבל נעלו את זה
כנראה בגלל שכבוד המנהל לא רוצה שיהיה שני אשכולים לאותו נושא
לדעתי זה גם לא תפס...
אבל בכל אופן זה נראה שהענין אבוד...
לא יעזור
אנשים השלימו עם זה ואני יודעת שפועלים כבר מאחורי הקלעים לטפל בנושא הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה