דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

בעיקרון אני עם רכב
אז כל אזור בית שמש + - טוב לי
בעיקרון אני ניסיתי בבית שמש
היה תור אחד שנתפס לי :(
ועשיתי לפי הפוסט שהעלית
תודה רבה ע"כ

איךךךך בבני ברק אני כל הבוקר מנסה ויש רק לחודש הבא!!!!
אני צריכה דחוף מישהו יכול לעזור לי עם תור לשבוע הקרוב לדרכון?

מבטל,
יהיה מחר מצב גם לעזרה מצדך?
אני באמצע לברר חוקתית אם מותר לגבות על זה כסף,
אם כן, אני פשוט אגבה איזה 200 שקל לתור ולפחות לעשות מזה עסק.
לביינתיים למה לא לעזור לאנשים........
בגדול אני אוכל, לדעת בטוח אדע רק מחר בבוקר.

איךךךך בבני ברק אני כל הבוקר מנסה ויש רק לחודש הבא!!!!
אני צריכה דחוף מישהו יכול לעזור לי עם תור לשבוע הקרוב לדרכון?
אין דבר כזה לשבוע הקרוב, אין חיה כזאת כמעט.
זה עובד או מהיום להיום, או לעוד חצי שנה ויותר.
כמדומני שאין משהו אחר.

אוקיי היום כבר מאוחר.
אולי אוכל לנסות מחר לא מבטיח בכלל.
תעבדו לפי מה שהעליתי כאן הוראות, זה אמור לעבוד מוכח.

ושוב בחרת להאריך וליגע את כל אותם:

ואגב להוכיח מישהו על ציניות בציניות זה דיי ציני...

ממני:
מומחיות להסיט את השיחה ולטרלל את כולם..
לא משתתף בוויכוחים עקרים בכגון דא....
תמצא לך מישהו אחר....

@yykk עשית צחוק ממני, הסניף שלך (נתיבות) אפילו לא פתוח היום סתם שיגעת לנסות לתפוס לך תור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה