דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

היום ב7:45 היה לי תור באשדוד, אני תפסתי
ראיתי כמה תורים מיד אחרי זה לא היה

היום ב7:45 היה לי תור באשדוד, אני תפסתי
ראיתי כמה תורים מיד אחרי זה לא היה
אני נכנסתי למערכת ב7:53 היה לפחות עשר תורים, רק אז עשיתי קבע פגישה ועולה לי אין אינטרנט האינטרנט החמוד שלי החליט להתנתק בדיוק ברגע הקריטי הזה.

אני נכנסתי למערכת ב7:53 היה לפחות עשר תורים, רק אז עשיתי קבע פגישה ועולה לי אין אינטרנט האינטרנט החמוד שלי החליט להתנתק בדיוק ברגע הקריטי הזה.
היה לי אותו דבר בולללל -נכבה לי המחשב
איזה באסהההה
בכל אופן תודה רבה

גם אני מנסה כבר כמה בקרים בבני ברק ואין .. יכול להיות שבאת אין תורים כלל בב"ב
משהו יודע להגיד לי מנסיון שזה הלך לו ??

מנסיון של מספר ימים כל יום יש הרבה תורים במודיעין עילית צריך לנסות מ7:50 עד בערך 8:15
ולרענן כל הזמן
וגם שרואים את התורים לקבוע מייד ולא לנסות לחשוב איזה שעה עדיף כי כל שניה חשובה

איך קובעים לביתר עילית?

אני חייב דחוף תור בבית שמש (נאבד לי הת"ז) אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה!!!!

אני חייב דחוף תור בבית שמש (נאבד לי הת"ז) אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה!!!!
מצוה גדולה להיות בשמחה תמיד: :p
רק להיות לחוץ
יש לי אולי פנוי ליולי
זה עדיין בבירור
גערער אתה הראשון בתור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה