דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

אין תאריכים זמינים
בביתר

למי שולחים?

מחפשת דחוף תור באיזור המרכז (ב''ב, פ''ת, ראה''ע)
יש למישהו ??

לא קשור ממש לנושא האשכול
מישהו יודע איך אפשר להשיג את מספר המעקב של הדרכון
אם לא ביקשתי אותו בלשכה ?
תודה

יש לי שלושה תורים ב20/02 בלשכת רמת גן גבעתיים באזור השעה 11 בבוקר.
מעוניינת להחליף עם מישהו שיש לו תור בשעות הצהריים בבני ברק או ברמת גן. לא אכפת לי גם חודש הבא....

דחווווףף!!
יש לי תור ל 9/3/23, שעה 10:36 בבוקר.
הביעה היא שזה כבר מדי מאוחר לי לחידוש התוקף של הדרכון, ואני חייבת תור מוקדם יותר, אנא מכם-
אשמח להחליף עם מישהו שיש לו תור לאחד מימי השבועיים הקרובים.
תודה מראש!!

דחווווףף!!
הביעה היא שזה כבר מדי מאוחר לי לחידוש התוקף של הדרכון, ואני חייבת תור מוקדם יותר, אנא מכם-
תודה מראש!!
התור הוא ללשכת ראשון לציון- מרכז, לא?

דחווווףף!!
תודה מראש!!
אם בסוף תשיגי תור אשמח לתור שלך

מי שיש לו לנדב תור פנוי לתקופה הקרובה - אשמח לקבל

לא קשור ממש לאשכול,
עשיתי לבת שלי דרכון מלפני חודשיים ועדיין לא קיבלתי אותו.
לא קיבלתי שום צינתוק שהוא יצא לדואר וגם לא שום קישור או מספר מעקב.
קרה למישהו??? יש דרך לבדוק מה עם הדרכון?
תודה.

אשמח לתור דחוף לחידוש דרכון בכל מקום בארץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה