דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

אני ישמח לקישור להזמנת תור
זה נותן לי רק באוגוסט

אני ישמח לקישור להזמנת תור
זה נותן לי רק באוגוסט
כרגע יש רק תורים באוגוסט
מידי פעם נפתחים תורים קרובים יותר
בעיקר בשעות הבוקר

• תודה
Reactions: s.y
אם אני חייבת דרכון?
יש אפשרות להנפיק דרכון זמני בעלות גבוהה יותר (הדרכון הוא דרכון לשנתיים) ללא תור ב28 לשכות ברחבי הארץ זמן ההנפקה הוא בערך עד שבוע
פרטים נוספים כאן
אם אתם רוצים דווקא דרכון רגיל אפשר לנסות לתפוס בשעות הבוקר,

• תודה
Reactions: s.y
יש אפשרות להנפיק דרכון זמני בעלות גבוהה יותר (הדרכון הוא דרכון לשנתיים) ללא תור ב28 לשכות ברחבי הארץ זמן ההנפקה הוא בערך עד שבוע
פרטים נוספים כאן
אם אתם רוצים דווקא דרכון רגיל אפשר לנסות לתפוס בשעות הבוקר,
חייבת דחוף תורים בבני ברק
אשמח אם תתייגו אותי..

עדיין אפשר לבוא לתור שרשום על שם משהו אחר?
ידוע לי על מישהו שהגיע לאחרונה ולא הכניסו אותו כי התור לא היה על שמו, ולא עזר שום דבר, הם טענו לו שזה הנחיה ארצית - זה היה סתם התנכלות?

יש למישהו תור לתת בזמן הקרוב? לא משנה איפה באזור ירושלים / מרכז
דחוף! תודה!

יש למישהו תורים לתת לי במרכז או בבני ברק?
תודה רבה!

יש למישהו תור בדחיפות?
עדיפות לירושלים, אך מחוסר ברירה אשמח גם בכל הארץ...

אני

יש לי תור להיום שאני לא אוכל לבוא במעלה אדומים ממש עוד מעט
מעניין מישהו?

אני לא מצליחה להיכנס הבוקר למשרד הפנים . המערכת מבקשת ממני קוד שנשלח לנייד ב sms
משהו יכול לעזור לי ?? מה עושים ???

אני לא מצליחה להיכנס הבוקר למשרד הפנים . המערכת מבקשת ממני קוד שנשלח לנייד ב sms
משהו יכול לעזור לי ?? מה עושים ???
תבחרו את המשך ללא חשבון.
ורק אז תפתרו את הCaptcha
1678010393912.png

למה בכל פעם שאני מנסה רושם לי אין תורים מעודכנים,
גם לא לעוד חצי שנה?
איך קובעים תור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה