דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

מישהו פה יודע אם במקרה של אובדן תעודת זהות הם משחררים בקלות תעודת זהות זמנית?

בלי קשר. בתקווה שאצליח לקבוע תור שבוע הבא.
השאלה אם אני אאלץ לחכות לביומטרית, או שיסכימו לתת לי זמנית?
לי היתה סיבה שהייתי חיבת תעודת זהות, והיתה פקידה נחמדה במיוחד ונתנה לי ממש בקלות

יש לי טיסה ביום שני 24 לחודש, הנפקתי דרכון לפני חודש, ועדיין לא קיבלתי אות חיים..
א. האם יש דרך לזרז את ההנפקה והמסירה?
ב. מתי כדאי לי להתייאש ולעשות דרכון זמני?
תודה רבה

אני לא מבינה משו בסיסי.
באוגחסט פג תוקף הת.ז שלי ואין תורים בירשלים עד ינואר, 2024. זה הגיוני? מה עושים?

שמעתי שכנופיה רוסית השתלטה על כל התורים
הם הזמינו מראש את כל התורים, והם מוכרים אותם באינסטגרם.
עכשיו עלו עליהם, וומקווים לטפל בבלאגן שנוצר...
לי זה נראה פייק ניוז ישר מהתנור (נטחן לאחר הפסח)

לא בדקתי עכשיו אני יודע שלא ממזמן היה שם תורים מהיום להיום

אין בכלל לשכה במבשרת. יש במעלה אדומים וגם שם אין תורים.

הכנופיה השתלטה על כל התורים בארץ גם לעוד שנה

משהו יודע אולי איך מזמינים תור ללשכה בביתר עילית?
(כשאני נכנסת לאתר זה כותב: אין תורים זמינים...ופניתי אליהם אז אמרו לי לנסות שוב, ולא היה אפשרות להזמין תורים!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה