דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

יש לי תור לדרכון חדש מחר בבית שמש בשעה 12:12
אם מישהו מעוניין שיצור איתי קשר בפרטי.

תור בבני ברק, יש למישהו?
בבני ברק זה מורכב
אני עשיתי עכשיו לפני שבועיים בערך תור בקרית הממשלה בתל אביב- ממש נוח ומהיר יחסית להגיע מבני ברק והיה לי תור ממש כמעט מיידי
שווה לבדוק

מנסה לקבוע תור לאמא שלי בבני ברק
מפנה אותי לקבוע בצפת וקצרין
מה עושים????

יש למישהו תור קרוב לדרכון ביומטרי, והאם יש סיכוי לקבלת הדרכון תוך כמה ימים???

ראיתי שיש עכשיו כמה תורים פנויים מחר בבוקר בחולון

אם למישהו יש תור במרכז להיום/מחר אשמח מאוד!
מישהו יודע האם הם מסכימים להנפיק דרכו זמני גם בלשכות שלא ברשימה?
1726635936346.png

והאם צריך להראות להם כרטיס טיסה בהנפקת דרכון זמני?

צריך תור לדרכון דחוף דחוף
בסניפים אשדוד/בני ברק/בית שמש/ירושלים
בעצם בכל מקום שיש אפשרות נוחה להגעה בתח"צ
slmhgwld#גימייל.com

תנסו בין שבע לשמונה בבוקר באתר נכנסים תורים,
אני מצאתי לאחרונה תור לבני ברק לאותו יום
כי המנהלי סניפים מגיעים בבוקר ומעדכנים ביטולים וכו'

בין 8 ל 9 להיכנס להזמנת תור לדרכון ללא שינוי(לא משנה עם זה גם לתעודת זהות) ושם מכניסים תורים חדשים
יש שם רשימת סניפים של אותו יום
זה ניתפס מהר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה