דרוש מידע אשכול התורים הנחוץ והמבוקש למשרד הפנים - רשות האוכלוסין וההגירה>>>

למשהו יש תור ללישכה באשדוד? אין בכלל אופציה באתר...
ומשהו יודע אם אפשר לעשות לתינוק שעדיין אין לנו את הספח?

למשהו יש תור ללישכה באשדוד? אין בכלל אופציה באתר...
ומשהו יודע אם אפשר לעשות לתינוק שעדיין אין לנו את הספח?
למה אין לכם את הספח?
עדכנתם שם באתר של משרד הפנים?

ברור יש את הספח באתר רק פיזי אין אותו כי עוד לא הגיע לי בדואר זה תינוקת בת 3 שבועות..
קודם כל את יכולה להדפיס אותו בעצמך
דבר שני אם אין לך אותו מודפס אבל הוא קיים אז תבואי עם הת.ז. שלך וכבר ידפיסו לך במקום.

יש למישהו תור בירושלים לשלומציון לתעודת זהות ראשונה?
דחוף

יש למישהו תור דחוף לדרכון
ירושלים / בית שמש?

יש לי תור למחר בבקר בסניף בני ברק לתעודת זהות ראשונה (לא יודעת אם זה מזנה למה) מישהו מעוניין?

משבוע הבא: אפשר לחדש תעודת זהות בלי לצאת מהבית
רשות האוכלוסין וההגירה תאפשר הנפקה מרחוק של תעודת זהות ביומטרית, בכפוף לעמידה בתנאים מסוימים | השירות ייכנס לתוקף כבר בשבוע הבא

רשות האוכלוסין וההגירה משיקה שירות חדשני שיקל על הציבור ויחסוך זמן יקר: החל מה-5 באפריל 2025, תתאפשר הנפקת תעודת זהות ביומטרית מרחוק, מבלי להגיע פיזית ללשכות. מדובר במהלך שמטרתו לייעל את השירות ולשפר את חוויית האזרח מול המדינה.
כדי לבדוק אם אתם זכאים להנפיק את התעודה מהבית, יש לוודא עמידה במספר תנאים מצטברים: אתם אזרחי ישראל, שוהים בארץ בעת הבקשה, בני 18 ומעלה, מחזיקים בתעודת זהות או דרכון ביומטריים, וכן אם אישרתם בעבר שמירת טביעות אצבע במאגר הביומטרי.
השירות החדש חל בשלב זה רק על חידוש תעודת זהות ולא דרכונים. התעודה שתונפק תהיה תקפה לחמש שנים. ברשות האוכלוסין ממליצים לבדוק זכאות באתר לפני שמזמינים תור ומזכירים: ייתכן שלא תצטרכו לצאת מהבית כלל.
מקור

אשמח לדעת האם בבני ברק צריך תור לחידוש תז
יש לי תז ישנה מאד והיא נפגמה ואני חייב דחוף חדש
ובאם צריך תור אולי יש למישהו לימים קרובים

אודה מאד אם יש למישהו לתת תור אחד או יותר לבני ברק לשבוע הקרוב
יש לי לתת בעד תורים לחודש 5 או 6 או 7
RHOFF60 גימייל קום

לא יודעת אם בכל סניף אבל בירושלים בשעות הבוקר המוקדמות משתחררים מלא תורים
מומלץ לנסות אני ככה משיגה תורים

באתר
אני בדקתי וקבעתי תור לעוד חצי שעה וככה הכל מהר וקל
אבל הם פותחים תורים למשך כל היום ומלא תורים

בהצלחה

למישהו יש לתת תור בבני ברק ביום ראשון? דחוף ביותר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה