שיתוף אשכול? זה לא אשכול זה ענף שלם... >>> ענף איחולי שנה טובה - תש"פ

• הוסף לסימניות
אלול טוב ומבורך.

אני מתכבד בזאת להרים את שרביט ההנחי' ולפתוח את אירועי העלאת "איחולי שנה טובה ומתוקה" המסורתית בפורום "פרוג".

ובכן מורי ורבותי, ברשות המנהל הדגול ר' חיים דיקמן וכל הצוות, הנני מזמין את אלפי המשתתפים כאן לעלות לבמה
ולהציג בפני האלפים את היצירות שלכם, ובעיקר לברך ולהתברך לקראת השנה החדשה.

שתהי' שנת פרנסה טובה ורווחה, שנת בריאות ושנה שיתמלאו כל משאלות לבנו לטוב ברוחניות וגשמיות.

ובכן, הנני מתכבד לעלות לבמה ולהציג את הברכה שלי, קבלו אותו.....

נא לשמור על השקט בבקשה.... מפאת ביטחון המשתתפים נא לא לטפס על הגדרות, עפ"י הוראות כוחות הביטחון אין לעלות על גגות ובתים. בתודה :)

ו.... כן האירוע בהפרדה מלאה......

שנה טובה.jpg

• הוסף לסימניות
ת'אמת, חיפשתי תמונה כזו של רימון, לא מצאתי (כנראה שזו זוית שבאמת אפ'חד לא חשב על זה...;)) לא היתה לי ברירה אלא לצלם לבד...

שנה טובה תש''פ.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
העליתי באשכול נפרד מעלה גם כאן.

הנפשה-זכויות-3.gif

• הוסף לסימניות
הפורום פעיל ופורה,ומלא בעבודות מיוחדות
וחשוב מכך חוות דעת מקצועיות ובונות
בטוחה שהתקדמנו כאן כולנו המון בעזרת במת פרוג הנכבדה ,ואחרי הנתונים המדהימים שקראתי היום בניוזלטר...
קבלו את איחולי:
פרוג.jpg

• הוסף לסימניות
שנה טובה ומבורכת!
היה קשה לבחור, אז אני משאיר לכם לבחור את ה"שנה טובה" שלכם...

שנה טובה אורגניסט.jpg

שנה טובה עימוד.png

שנה טובה תשפ.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שנה טובה ומתוקה לכולם!
ושיתקבלו כל התפילות!
[/ATTACH] שנה טובה.PNG

• הוסף לסימניות
משום מה בד"כ (דווקא כאן לא ראיתי את זה) כולם מאחלים: "שנה טובה ללקוחותינו ולכל בית ישראל"
לי אישית ממש קשה עם זה. אז קבלו את ברכתי. (מה ששלחתי ללקוחותי וחברותי)
upload_2019-9-25_16-7-46.png

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה