בטחוני אשכול חדשות בטחוניות • דיווחים ראשוניים בלבד

רק הערה קטנה:

בד"כ יש לנו תחושה במצב כזה שהנה הולכת לפרוץ מלחמה כוללת - ותקיפה באיראן.
אז רוב הסיכויים שלא...

אם היה מדובר על תקיפה באיראן היו שומרים על עמימות. ולהערכתי האישית כל מערכה כוללת נכון שתתחיל מתקיפה באיראן ולא להתעמת עם חיזבאללה - כשלא יודעים לאן זה יוביל.

אז מה כן?
אין לי מושג,
אבל תרשו לי לחזור ולנחש שלא כצעקתה.

אם היה מדובר על תקיפה באיראן היו שומרים על עמימות. ולהערכתי האישית כל מערכה כוללת נכון שתתחיל מתקיפה באיראן ולא להתעמת עם חיזבאללה - כשלא יודעים לאן זה יוביל.
ג''א חושב ככה.
משום מה ההרגשה היא שכל התדרוכים על איראן זה בשביל להרדים גזרה אחרת..

לא לשכוח שיש אירוע ספורט גדול מאוד בחיפה - ולא נראה לי זמן מוצלח למשהו גדול בצפון.
אולי משהו מינורי.

מקור?
זה לא סותר לזה שיש עכשיו עד רביעי בבוקר העברת התקציב?

זה היה סיכון נמוך מאוד הייתה הפרדה מוחלטת אפי' מהחמאס כ"ש מחיזבאללה.
אאל"ט זה לא היה ידוע בוודאות ב-100% בתחילת המערכה

הלל ביטון רוזן: ניתן להעריך כי במערכת הביטחון דרוכים יותר מבעבר במספר מערכי הגנה והתקפה.
בנוסף גנץ אמר היום: ״אני רוצה להגיד לאויבינו- מי שחושב שהמחלוקת הפנימית תפגע ביכולתינו לפגוע בו, עושה הערכת מצב שגויה״

הסיפור של ביבי באינסטגרם - זה סתם דרמה,
הוא דיבר כמה מילים בפתח ישיבת הקואליציה על התקציב ושידרו אותם גם בלייב אינסטגרם והוא סיים אותם בדרמטיות כמו שהוא אוהב.

הוא לא עלה לדבר במיוחד בשביל זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה