דרוש מידע אשכול חדש -עגלת בוגה בו בי 3: איפה הכי זול? באמת שווה את המחיר

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע כי אני לפני קניית עגלה.

אני צריכה עגלה קומפקטית ושנוסעת טוב ושלא נהרסת.

חוץ ממנה אני אוהבת גם את המאמאס אנד פאפס אבל היא נראית מאוד לא קומפקטית.

אני צודקת??

• הוסף לסימניות
תנסי לברר על bumprider
אם לא בא לך עגלה המונית

• הוסף לסימניות
יש אשכול ענק בחכמת נשים...

• הוסף לסימניות
תנסי לברר על bumprider
אם לא בא לך עגלה המונית

אין לי בעיה המונית.. יש לי בעיה של תקציב :)
ואני רואה שהעגלה שהצעת גם יקרה מאוד

בכ"א אני גם צריכה אמבטיה

תודה רבה לך!

• הוסף לסימניות
מאמאס אנד פאפאס כבדה וגדולה יחסית.
העגלה הקומפקטית ביותר היא כמובן יויו.

• הוסף לסימניות
מאמסאנד פאפס זולה יחסית לבוגבו (כמעט חצי מחיר) ונוחה מאד
הבעיה איתה שהיא תופסת את כל הבג'ז .... היא ממש גדולה...

• הוסף לסימניות
כבר אין בי 3 רק ביד 2 וזו אופציה דווקא נחמדה :)
יש בי5 עם מחיר בשמים. אם כבר בסכום הזה ממליצה מאד על סייבקס מיוז.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע כמה עולה הבוגבו בי עכשו בחסדי שמואל? (מתעניינת בעיקר במחיר של העגלה הבסיסית - בלי אמבטיה).

הבנתי שהם הכי זולים, אבל אני גרה מחוץ לירושלים והם לא מוכנים לאמר מחירים בטלפון.
מנסה להבין אם שווה להגיע אליהם.

תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה