אשכול טיימלפס (זרימת עבודה)

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אפשר ללימוד למי (שלא יודע אנגלית את הממשק עם הטקסטורות(אפיה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MK585;932882:
איך אפשר ללימוד למי (שלא יודע אנגלית את הממשק עם הטקסטורות(אפיה)
לא הבנתי

בעיקרון סוג עבודה כזה מאפיין מאוד את עבודות תלת ממד שמכונות לשוק המשחקים, אם אתה מחפש חומר בנושא אני חושב שכדאי לחפש בכיוון הזה.
בכל אופן כן זה מדהים :)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• vlcsnap-2013-01-26-22h45m26s55.jpg
    KB 134 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אפשר קישור לסרטון המקורי? לא מצליח להוריד דרך פיירפוקס וגם לא דרך כרום, כנראה צריך לפתוח שם חשבון (במגה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טוב הרבה זמן לא העלאתי לכאן משהו, הסיבה לכך היא שאני לא יודע איזה מהסרטונים האחרונים שראיתי מכובד מספיק לבמה זו, העניין הוא שלאחרונה אחד המשתמשים החליט שכל יום הוא מעלה טיימלפס של מידול, אני חייב לציין שאני ממש אוהב את צורת העבודה של הבחור הזה, הרבה זמן חיפשתי מישהו שממדל חכם והוא עושה את זה פשוט טוב.
היות וכרגע מדובר על משהו כמו 9 סרטונים אני פשוט יקשר לאתר, הסרטונים נמצאים ביוטיוב ווימאו.
http://metalix.co.nz/timelapse/

קבצים מצורפים

• קראשגרא.png
    KB 664 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
פרויקט בלנדר של GOSC מתייחס שוב למברשות בבלנדר ולאזור הצביעה, התוכניות הן לשלב כלי מילוי עקומות ועוד כמה הפתעות, ככל הנראה הזליגה תהיה גם למברשות הפיסול ולא רק למברשות הצביעה בדיוק כמו שהיה בעבר.

כל חלק הפיתוח קורה בשיתוף מלא עם הקהילה מה שגרם למשתמש ליצור וידאו של תהליך העבודה, מדובר על מודל שהולך למשחק ולכן את רוב הפרטים הוא מוסיף בטקסטורה ולא ברזולוציית אובייקט.

הסרטון הוא באיכות FHD אז העלאתי אותו לגוגל דרייב.

קבצים מצורפים

• show.jpg
    KB 8.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
המון תודות נהנה מאוד מכול מה שאתה מעלה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• resized_3197158.png
    KB 942.9 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה