תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

כמה זמן לוקח היום מרגע הנחיתה בארץ ועד היציאה החוצה?
אני לפני כחודש 10 דק' מהנחיתה הייתי בחוץ כולל שעצרו אותי במכס ובדיקת קורונה וללא איסוף כבודה
ספציפית ירדתי ראשון מהמטוס והשדה היה ריק ואני מתמצא בכל הפרוצדורה ולא היה תורים בבדיקות קורונה
זה באמת קצר מאוד
אבל בגדול זה תלוי ב1. תוך כמה זמן יורדים מהמטוס 2. אם יש עוד טיסות שנחתו במקביל 3. אם מכירים את התהליך 4. אם צריך לאסוף כבודה (אחד הסיוטים...למה תמיד המזוודה שלי מגיעה בסוף???) 5. תורות בבדיקות קורונה
כך שאין תשובה אחידה לשאלה

מחפשת טיסה ללונדון בין 12/05 עד 27/05 משהו כזה
רוצה טיסה זולה עם מחירים הגיוניים למזוודות!
למה מזוודה עולה כ"כ הרבה מה קרה פתאום?? זה לא היה מעולם!

עם
מחפשת טיסה ללונדון בין 12/05 עד 27/05 משהו כזה
רוצה טיסה זולה עם מחירים הגיוניים למזוודות!
למה מזוודה עולה כ"כ הרבה מה קרה פתאום?? זה לא היה מעולם!
עצירת ביינים 1000 שקל
ישירה 1500 שקל
כולל מזוודה .

יש סופש לאומן ?כלומר קייב או אודסה לעוד שבוע שבעיים?
וכמה אמור לעלות תינוק השיקול אם להשאיר אצל השוויגר????

נערך לאחרונה ב:
יש סופש לאומן כלומר קייב או אודסה לעוד שבוע שבעיים
וכמה אמור לעלות תינוק השיקול אם להשאיר אצל השוויגר
בינתיים מוכרים טיסות
לסופ"ש עולה 700 ש"ח
השאלה הגדולה עם עוד שבוע יהיה אודסה וקייב....
:p:p:p

שואלת גם כאן.
אני מחפשת טיסה לפראג , ב 22/02 עד ה 01/03
כולל מזוודות.
כמה ואיך הכי זול?

מחפשת טיסה לתאריך 8/5 עד 11/5 ליעד קרוב וזול שישנה אפשרות למניינים ולאוכל כשר

צריכה טיסה להונגריה בתאריך בין 03/05/2022 עד 05/05/2022 תודה

שלום
אשמח לעזרה..
מחפשת טיסה לניויורק בחודש ניסן (מא' ניסן עד יב' ניסן בערך, גמישה מאד בתאריכים, חשוב לי שיהיה יא ניסן, וגם לא פסח) התאריכים הלועזים הם שלישי לרביעי עד שלוש עשרה לרביעי בערך.
יש משהו במחיר שפוי?

שלום
אשמח לעזרה..
מחפשת טיסה לניויורק בחודש ניסן (מא' ניסן עד יב' ניסן בערך, גמישה מאד בתאריכים, חשוב לי שיהיה יא ניסן, וגם לא פסח) התאריכים הלועזים הם שלישי לרביעי עד שלוש עשרה לרביעי בערך.
יש משהו במחיר שפוי?
2000 שקל עם חניית ביניים
שפוי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה