תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

האם ריאלי לטוס עם חמישה ילדים כשלכל אחד מושב במקום אחר (לכולם באמצע, לא ליד חלון ולא ליד המעבר)
ולהסתמך על כך שאנשים יסכימו להחליף מקומות בטיסה עצמה?

האם ריאלי לטוס עם חמישה ילדים כשלכל אחד מושב במקום אחר (לכולם באמצע, לא ליד חלון ולא ליד המעבר)
סיכוי נמוך,
למצוא אחד מילא
אבל חמש :cautious:

נשמע לא כ"כ הגיוני, בגלל שהמקום שאתם מציעים הוא באמצע

אני צריכה טיסה שבוע הבא מניו יורק לישראל ,לא משנה איזה יום
אפשרי עם עצירה נורמלית,
אשמח שתעזרו לי ,
אני מצאתי רק טיסות ממש יקרות.

טיסה ב7/7-11/7 לשוויץ (יש אפשרות רק לציריך?)
באיזה מחיר הכי טוב אפשר למצוא?

אני צריכה טיסה שבוע הבא מניו יורק לישראל ,לא משנה איזה יום
אפשרי עם עצירה נורמלית,
אשמח שתעזרו לי ,
אני מצאתי רק טיסות ממש יקרות.
יש ביום ראשון עם עצירה ברומה של 3 שעות ב2500
וללא עצירת ביניים יש ב3000

אשמח לעזרה:
כרטיס זול לארה"ב
הלוך ושוב לשבועיים
יציאה מהארץ ב20/6
חזרה ב4/7
גמיש לשינוי של יום לכאן או לכאן

למי יש נסיון על טיסות לדברצן הלוך וחזור ?
ואיך ההשכרות רכב שם ?

מה שידוע לי זה
בבית חבד בבוקרשט אפשר לקנות ארוחות
במלון רינה בסינייה היה אפשר לקנות - צריך לבדוק מה עכשיו
יש מסעדת "שלום" בבראשוב ליד הבית כנסת המרכזי(שכמעט לא פעיל למניינים) צריך לברר מה שווה הכשרות שם.
יש מניני תפילה באיזור בראשוב/בקרפטים בימות החול? חוץ מהמלונות שנשכרים על ידי חרדים, ששם הבנתי שלא מרשים להכנס

למי יש נסיון על טיסות לדברצן הלוך וחזור ?
ואיך ההשכרות רכב שם ?
וויזאר
יש שם 4 חברות השכרת רכב
אני שכרתי מחברה מקומית דרך אתר מסוים וההזמנה לא היתה פעילה
עכשיו אני במשא ומתן איתם על החזר המקדמה

החברה עצמה היתה בסדר גמור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה