תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

טיסה ישירה. הלוך באמצעות וויזאייר וחזור באל על, דרך אתר KAYAK, כרגע כבר עלה ל-1502 שקל.

לנוסעים בוויז אייר שימו לב,
לפעמים עדיף לקנות פריוריטי - שזה עליה מועדפת למטוס שכוללת מזוודת טרולי עד 10 ק''ג, מאשר לקנות מזוודה של 20 ק''ג, אני רכשתי פריוריטי לשני נוסעים שביחד זה 20 ק''ג, ויצא לי לכל טיסה 80 ש''ח כך שזה הרבה יותר זול ממזוודה 20 ק''ג, שהמחיר שלה הוא 200 ש''ח ויותר לכל טיסה, שימו לב, שמחיר הכבודה משתנה מיום ליום, ולכן ניסיתי כמה פעמים עד שיצא לי המחיר הנ''ל. בהצלחה!

לפעמים עדיף לקנות פריוריטי - שזה עליה מועדפת למטוס שכוללת מזוודת טרולי עד 10 ק''ג, מאשר לקנות מזוודה של 20 ק''ג, אני רכשתי פריוריטי לשני נוסעים שביחד זה 20 ק''ג, ויצא לי לכל טיסה 80 ש''ח כך שזה הרבה יותר זול ממזוודה 20 ק''ג, שהמחיר שלה הוא 200 ש''ח ויותר לכל טיסה, שימו לב, שמחיר הכבודה משתנה מיום ליום, ולכן ניסיתי כמה פעמים עד שיצא לי המחיר הנ''ל. בהצלחה!
זה בהחלט נכון מבחינת המזוודות, אבל עצם העליה המועדפת אין בה על פי רוב שום בשורה.

בוודאי,
החשבון היה רק לגבי מזוודות, ואני בד''כ לא קונה את זה,
אבל אני ממילא חייב 20 ק''ג כי אני נוסע עם הילדים, ולכן זה היה מצויין בשבילי, ואולי גם יועיל לאחרים,
ובנוסף יש יתרון ובפרט בתקופה הזו עם כל הבלאגן של המזוודות.
שהטרולי עולים למטוס ביחד עם הנוסע.

מה המחירים לניו יורק בתחילת החורף הבא

'חדשות 12': חברות התעופה יחלו לגבות 70 שקל על העלאת מזודות טרולי לכבודת היד במטוס

אבל אם קונים מזוודה
זה גם מזוודה וגם תיק גב/ טרולי נוסף
לא?

בוויז אייר כלול רק תיק גב ולא טרולי, אם רוצים טרולי בנוסף לתיק גב צריך לקנות את זה,
ואז יש גם תיק גב ( שאף אחד לא שוקל אותו....) וגם טרולי של 10 ק''ג, שגם אף אחד לא שוקל אותו, משום שאם לא שולחים מזוודה, אין צורך לעבור בדלפק הצ'יקאין, ומקבלים כרטיס עם ברקוד ועוברים איתו ישר לעליה למטוס. כך שבאמת אף אחד לא בודק כמה משקל יש בטרולי.....

דרך אגב
יש היום מבצעים למתמיד 50% הנחה על הנקדות למגוון יעדים

יש באג במערכת ניהול התיקים בוויז אייר,
רכשתי כעת מזוודה של 26 ק''ג ב - 64 שקל!!!
למי שצריך בדקו כעת זה ממש בחינם

מחפשת שוב טיסה זולה ליאסי-רומניה/ קישנב- מולדובה מה שיותר זול
שבוע הבא משני עד רביעי או שבוע אחרי ראשון עד שלישי
@צ'ייסר אודה לעזרה

יש באג במערכת ניהול התיקים בוויז אייר,
רכשתי כעת מזוודה של 26 ק''ג ב - 64 שקל!!!
למי שצריך בדקו כעת זה ממש בחינם
זה לא באג
לפעמים המחירים יורדים
אני רכשתי בזמנו 20 קילו ב30 שח ויום למחרת כבר היה 220

מה זה המחירים האלו של הטיסות???
טיסות בחורף עולות הרבה יותר מחורף שעבר
עלו המחירים לתמיד, או שאולי כדאי לחכות קצת?

מחפשת טיסות לניו יורק.
עדיף ישירות.
אפשר גם של חברות אמריקאיות.

נערך לאחרונה ב:
מחפשת טיסה זולה ללונדון, לאחרי החגים.
היכן אוכל למצוא במחירים אטרקטיביים?

מחפש דיל טוב לגאורגיה באזור 19.11.22
והאם המזג שם טוב בתופה הזו

אם מישהו פה יכול למצוא טיסה הלוך וחזור לניו יורק קנדי עם מקסימום עצירת ביניים אחת מכ"ד-כ"ה כסליו עד ג'-ד' טבת במחיר כולל של לא יותר מ750 דולר לאדם אחד אשמח מאוד, תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה