תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

הזמנתי טיסה חזור לארץ דרך חברת KIWI, טיסה של WIZZ
בפרטי הצ'ק אין הכנסתי בטעות תאריך לא מדוייק של תוקף הדרכון,
אם אני רוצה לשנות, יעלה לי 113 ש"ח,
מישהו יודע אם אני חייב לשנות את זה?

צריכה טיסה לצרפת הלו"ש,
ב 04/01 וחזור ב 09/01

גמישה קצת בתאריכים.
לאן בצרפת?
הכי זול בטיסה ישירה זה למרסיי ב-710
אם רוצים ממש להוזיל אפשר לטוס מרמון, יש לפריז ב-150

קבצים מצורפים

• היום.jpg
    היום.jpg
    KB 244.7 · צפיות: 75
שלום.
מחפשים אם יש דבר כזה -
התארגנות של קבוצת נשים שטסה ליעדים בארופה.
נודה לכל מידע כאן ובאישי.

מחפש טיסה לפריז ל4 אנשים מה26 במרץ עד ה2 באפריל הכל יקר של החיים יש למישהו רעיון?

קבצים מצורפים

• פריז1.jpg
    פריז1.jpg
    KB 53.5 · צפיות: 60
אני מאמין שזה כבר מתקרב לשיא:(
אולי תנסי עוד כמה ימים
זה יכול להשתנות כל יום
לצערי מחיר המזוודות רק עולה, מזוודת טרולי בעלות כ290 ש"ח לצד, משהו התנסה בהזמנת השירות ע"י המוקד הטלפוני?? אני מבינה ששם המחירים קבועים ולא קופצים

לגבי וייז, אני רוצה לעשות העברה בנקאית במקום אשראי,
השאלה האם אחרי שאני עושה את העברה אני אמורה לעדכן להם את זה, או שהם רואים לבד ושלוחים את הכרטיס
תודה רבה!

אי
לגבי וייז, אני רוצה לעשות העברה בנקאית במקום אשראי,
השאלה האם אחרי שאני עושה את העברה אני אמורה לעדכן להם את זה, או שהם רואים לבד ושלוחים את הכרטיס
תודה רבה!
איך הם ידעו מי העביר להם את הכסף ועבור מה?

הם אומרים לרשום בהעברה קוד מיוחד ושם וככה הם מזהים, השאלה שלי אם צריך גם לעדכן באתר...
מישהו יודע?
עשיתי העברה בלי לעדכן כלום באתר ותוך כשבוע זה התעדכן,
נ.ב. אם תקבלו מהם החזר זה יותר מסובך כששילמתם בהעברה.

שלום
מחפש טיסה ללונדון בתאריך 12/02 וחזור ב16/02 אחה"צ
איפה אפשר למצוא דיל טוב ?
תודה רבה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה