- הוסף לסימניות
- #7,001
לא סתם לא שלחתי לזה אם שמת לב לשעות של הטיסות תבין שנשאר לך נטו יומיים ולא שלש כמו שביקשומ8-11 ינואר לוינה ב260 ש"ח
נסיעה טובה
לא סתם לא שלחתי לזה אם שמת לב לשעות של הטיסות תבין שנשאר לך נטו יומיים ולא שלש כמו שביקשומ8-11 ינואר לוינה ב260 ש"ח
נסיעה טובה
כןהיי מישהו יודע מה מדיניות הביטולים של ריינאר בעקבות המלחמה ?
אפשר לנסות לפראג במלון קינג דיויד אבל אני לא בטוח שזה פנוי עדיין לחנוכה אפשר מקסימום להיות במלון אחר באזור ולאכול שמה לא יודע אם זה יצא יותר זול אבל זה בטח יעד יותר שווההי אשמח לעזרתכם
אנחנו מחפשים מקום יפה לזוג לטוס בסופשבוע זה (חנוכה) מתאריך 7-12 דצמבר
משהו זול אבל יפה, כולל אוכל ולינה
בסביבת טיולים או אטרקציות מעניינות
כמובן חובה מניינים 3 פעמים ביום
ראיתי שיש ללרנקה לא יקר אבל יש מה לעשות שם? מקומות מעניינים לטייל?
יש חברה שמארגנת ב3K לאדם, זה יקר? מישהו יכול לעזור לי לארגן לבד שיצא זול יותר?
תודה
יש חברה שמארגנת אבל רק מחמישי לילה עד ראשון בוקר ב3K לנפש אנחנו רוצים עד יום שני בלילה לפחות ומחמישי בוקר.אפשר לנסות לפראג במלון קינג דיויד אבל אני לא בטוח שזה פנוי עדיין לחנוכה אפשר מקסימום להיות במלון אחר באזור ולאכול שמה לא יודע אם זה יצא יותר זול אבל זה בטח יעד יותר שווה
איזו חברה ?יש חברה שמארגנת אבל רק מחמישי לילה עד ראשון בוקר ב3K לנפש אנחנו רוצים עד יום שני בלילה לפחות ומחמישי בוקר.
איך מגיעים לדיל טוב בקינג דייויד בפראג?
כןמה המדיניות בעניין המלחמה ? מחזירים כסף או לא ? בצורה קלה ?או לא ?
הם נתנו 2 אופציות או החזר כספי (או בארנק לשימוש לטיסה עתידית) או כרטוס לזמן אחר אפילו לזמנים יקריםמה המדיניות בעניין המלחמה ? מחזירים כסף או לא ? בצורה קלה ?או לא ?
לפי מה שזה נראה החברה הזאת לקחה את כל המלון לסופ"ש הזה ולכן אי אפשר להזמין כי זה מלא אפשר להיות במלון קרוב ולאכול שמה בתשלום (אפשר להתפלל בבית כנסת של המלון) אבל מסופקני אם זה יצא יותר זול כי הטיסות עכשיו מאוד יקרותיש חברה שמארגנת אבל רק מחמישי לילה עד ראשון בוקר ב3K לנפש אנחנו רוצים עד יום שני בלילה לפחות ומחמישי בוקר.
בבית חבד נראה לי יש מסעדה מבחינת אטרקציות זה בערך כמו תל אביבמה אומרים על לרנקה, יש מה לחפש שם? אטרקציות, קניות, נופים, טיולים... משהו?
יש שם מסעדות ומקום לאכול בהכשר טוב?
בקיצור - יש לזוג מה לחפש שם 5 ימים?
איזו חברה ?יש חברה שמארגנת אבל רק מחמישי לילה עד ראשון בוקר ב3K לנפש אנחנו רוצים עד יום שני בלילה לפחות ומחמישי בוקר.
מאיזו בחינה? לונה פארק? אגם- שיט? גלגל ענק? נופים? או מהבבית חבד נראה לי יש מסעדה מבחינת אטרקציות זה בערך כמו תל אביב
אנסה לחפש אכתוב כאן אם וכאשר אמצא בעז"האיזו חברה ?
לא הייתי בקפריסין , אך לפי מה ששמעתי כשחשבתי ליסוע לשם, חמישה ימים זה המוווון זמן ,מה אומרים על לרנקה, יש מה לחפש שם? אטרקציות, קניות, נופים, טיולים... משהו?
יש שם מסעדות ומקום לאכול בהכשר טוב?
בקיצור - יש לזוג מה לחפש שם 5 ימים?
גם אם יש באמצע שישי קצרצר ושבת של חורף?לא הייתי בקפריסין , אך לפי מה ששמעתי כשחשבתי ליסוע לשם, חמישה ימים זה המוווון זמן ,
שלושה ימים זה המקסימום לקפריסין
אין יותר מידי מה לעשות שם
בקצרה על לרנקה, זוהי לא עיר מאוד מעניינת, חוץ מקניון נחמד וטיילת שאפשר לשכור קורקינט אופנים וכו' - אין שם מה בחורף בכל אופן עוד מה לעשות, המעלה שאני מצאתי שם זה הבית חבד הפעיל מאוד, תפילות וכן מסעדה מעולה במחירים נוחים, גם ארוחת בוקר בזול, וגם בשרי מעולה ממש (הרושם שלי שהשליחים שם מאוד רציניים בכשרות המטבח ובחומרי הגלם שהם מביאים, לדוג' האנטריקוט שהזמנו היה בדץ העדה החרדית, ורק יהודי דתי מטפל בכל הכנת האוכל)מאיזו בחינה? לונה פארק? אגם- שיט? גלגל ענק? נופים? או מה
אנסה לחפש אכתוב כאן אם וכאשר אמצא בעז"ה
קחו בחשבון שלעשות שבת בחו"ל תמיד מאוד יקר, ויותר מורכב.גם אם יש באמצע שישי קצרצר ושבת של חורף?
ואז זה סה"כ חמישי חצי יום, ראשון שני ושלישי
ככה זה בכל האתרים,בדוקחשוב מאוד לציין שסקייסקאנר אינו מתעדכן בכל רגע. לפעמים האתר מראה מחיר מסוים שהיה נכון עד לא מזמן, אבל כעת המחיר כבר עלה אך טרם התעדכן באתר.
האתר מפנה לאתר אחר בו ניתן לקנות את הטיסה המבוקשת, ורק המחיר שנמצא באתר השני הוא המחיר הנכון.
לא ניתן לקנות כרטיסים דרך סקייסקאנר עצמם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים