- הוסף לסימניות
- #7,261
לאיזה יעד?היום, עם תום המבצע, עלו המחירים בעשרים אחוז.
אבל, עדיין נותרו טיסות בודדות במחיר 20 יורו, למאחרים.
אפשר קישור
לאיזה יעד?היום, עם תום המבצע, עלו המחירים בעשרים אחוז.
אבל, עדיין נותרו טיסות בודדות במחיר 20 יורו, למאחרים.
אם הטיסות יתבטלו מקבלים באמת 120%?תכלס הוצאנו היום 16 כרטיסים בריינאייר. רק ה' יודע אם הרווחנו בגדול או שזו היתה סתם השתדלות.
120 זיכוי, זה לא ממש כסף גדול בהתחשב בכך שהטיסה היתה זולה וכל טיסה עתידית תהיה יקרה בהרבה.אם הטיסות יתבטלו מקבלים באמת 120%?
וואו זה מטורף
מקור?חוזרים בתענית אסתר!
תבדקו בלוח שנהמקור?
אין לי מושג על מה אתה מתבסס,תבדקו בלוח שנה
זה לא נראה ,יש מצב שהאתר של ריינאר תקוע?
120% זה בוויזאייר, לא בריינאייר.אם הטיסות יתבטלו מקבלים באמת 120%?
מפשמישל הסמוכה לליזנסק יש רכבות לויניצה, זמרינקה, שדה לבן, שכל אחד מהם במרחק כשעתיים נסיעה מאומן.@אור אורות
איפה אני מוצא רכבת מהירה מליזנסק לאומן
ברינאייר אקבל החזר אם הטיסות יתבטלו?120% זה בוויזאייר, לא בריינאייר.
החזר, כן.ברינאייר אקבל החזר אם הטיסות יתבטלו?
אם הזמנת ישירות מריינאייר תקבל החזר אם הזמנת דרך סוכנות זה יותר מסובךברינאייר אקבל החזר אם הטיסות יתבטלו?
טיסה של MALTA AIR
בדוק אפשר אני דברתי איתם ושלחו לי לינק להחזר כספי ,אך דא עקא שאני לא מצליח למלא את הטופס משהו נדפק לי שם , בקשתי פה עזרה וכנראה שגם הציבור לא יודעים .....אנחנו גם רוצים לטוס בפברואר
רק רציתי לוודא שאקבל החזר במידה ויתבטלו הטיסות (הזמנתי כרטיסים דרך האתר של רינאייר)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים