תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

מה זה אומר שוברים באל על?
מה זה?
יש לנו שוברים של אלעל מטיסה שנאלצנו לבטל בעקבות המלחמה.
כרגע אין באפשרותנו לטוס ואנחנו תקועים עם זיכויים בסכום מכובד שיכול לפוג לו התוקף.
נודה מאד למי שרוכש ממילא כרטיסים באלעל וירכוש מאתנו את הזיכויים ( אפשרי בהנחה קלה)

יש עצירה באיחוד האמירויות?
והעצירות הם קצרות? שעתיים - שלוש?
תודה רבה!
כמו שכבר כתבו לך אין עצירה באיחוד האמירויות יש רק באתונה
בטיסה שאני מדבר עליה בהלוך העצירה היא שעתיים וארבעים וחזור זה שעה ועשרים
ושמתי לב לאחרונה שהטיסות האלה הכי שווה להזמין באתר של אמירטייס זה גם הכי זול וגם אתה מקבל את התנאים שלהם (הם נותנים בבסיס 2 מזוודות)

אגב, חברת ביז חוזרים לטוס לרומניה בתאריך 16.12, אם כי כרגע המחירים שלהם גבוהים משהכרנו.
בשירות לקוחות הם אמרו לאנשים ב17.12, אבל גם זה לא בטוח שיקרה.
המחירים הגבוהים זה כי המחירים הקודמים היו רק "מחירי היכרות".
אבל אין לי הודעות אישיות
אתה יכול לפנות אלי דרך פה https://uman.pw/

כמו שכבר כתבו לך אין עצירה באיחוד האמירויות יש רק באתונה
בטיסה שאני מדבר עליה בהלוך העצירה היא שעתיים וארבעים וחזור זה שעה ועשרים
ושמתי לב לאחרונה שהטיסות האלה הכי שווה להזמין באתר של אמירטייס זה גם הכי זול וגם אתה מקבל את התנאים שלהם (הם נותנים בבסיס 2 מזוודות)
אפשר לקבל את הקישור של האתר, כי אם מזמינים מאמירייטס זה לא נותן את הטיסה מישראל לאתונה..

אפשר לקבל את הקישור של האתר, כי אם מזמינים מאמירייטס זה לא נותן את הטיסה מישראל לאתונה..
הטיסה הספציפית שדיברתי עליה נמכרת עכשיו באתר שלהם במחיר הרבה יותר יקר
אני רואה שיש אתרים אחרים שאפשר לקנות את זה ביותר זול (4500) אני לא בטוח שתצליח להשלים רכישה במחיר הזה
יש שם טיסות אחרות במחיר יותר זול אבל הטיסה חזור זה עם עצירה יותר ארוכה

שלום,
אני צריכה כרטיס זול מלונדון לארץ ביום חמישי הקרוב 19.12, כולל מזוודה 23 ק"ג
ולהגיע ביום שישי לפני חצות
בינתיים לא מצאתי
זה מה שראיתי בגוגל טיסות,
טיסות יקרות.....

מישהו יכול בבקשה לעזור לי?
תודה רבה
1734208131913.png

שלום,
בינתיים לא מצאתי
טיסות יקרות.....

תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 1846851
2 עצירות זה גם בסדר?

שלום,
בינתיים לא מצאתי
טיסות יקרות.....

תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 1846851
https://www.britishairways.com/trav...ibi6H6R48PcOvs-S1npXD31Jch3n2oCcSP0&gclsrc=gf
זה מלונדון לקפריסין-487$
קפריסין לארץ - 176$

יש יעד מענין ולא יקר לאחרי חנוכה?
(לא לילדים, 4 מבוגרים)
תודה!

אם אני מעוניין להזמין טיסה לעוד חודשיים בערך
להזמין עכשיו, או לחכות שחברות נוספות יחזרו לטוס לישראל והמחירים ירדו,

דעתכם??

@כי אנו עמך @מאיר עלי באבא
אני אשמח לעזרה עם זוג כרטיסים לבאטומי ליום שלישי הזה(בוקר) עד שישי הזה(כמה שיותר מוקדם)
הכי זול שמצאתי היה(היה קצת יותר זול אבל לנחות ב13:5....) :
1734283253532.png

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה