תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

מחפש טיסה ב24.3 הלוך חזור 27.3 לטבילסי גאורגיה ל5 אנשים
חוץ מהטיסה של אל על שעולה 300 דולר
אתה יכול לקחת בהלוך את אלעל וחזור ישראייר בליל שישי אחרי חצות ב1:35 בסוכנויות אני רואה את זה ב215 דולר
אבל הטיסה של ישראייר לא כוללת טרולי

מחפשת טיסה לזוג לבודפשט , מחר עד ליום חמישי בלילה, אשמח להמלצות

1739087181918.png

מקפיצה שוב...
יש לי קוד קופון לארקיע -
שווי הקופון 5000 , מוכרת ב4000.
השובר ניתן למימוש עד לתאריך 14.5.2026 כולל
את השובר ניתן לממש גם ברכישה דרך אתר ארקיע וגם טלפונית מולם *5758
השובר ניתן למימוש בכל מוצרי ארקיע כולל מבצעים
ניתן לממש את השובר בכמה פעימות.
איך אפשר לקנות?

מחפשת טיסה לאמסטרדם לפסח, לשבועיים עד שלושה אפשרי חניית ביניים סבירה, יש במחיר סביר?
בגדול נראה שהמחירים הם 750 דולר לישיר ו-500 דולר עם עצירה
ככל שמתגמשים אפשר למצוא יותר בזול, כמו למשל ג'-כ"ו ניסן ישיר באל על 625 דולר

נערך לאחרונה ב:
מקפיצה שוב...
יש לי קוד קופון לארקיע -
שווי הקופון 5000 , מוכרת ב4000.
השובר ניתן למימוש עד לתאריך 14.5.2026 כולל
את השובר ניתן לממש גם ברכישה דרך אתר ארקיע וגם טלפונית מולם *5758
השובר ניתן למימוש בכל מוצרי ארקיע כולל מבצעים
ניתן לממש את השובר בכמה פעימות.
איך אפשר לקנות ממכם?

מחפשים טיסה לזוג לבודפסט, מאחרי פורים עד סוף אפריל לא משנה מתי, לשהות שם ראשון עד חמישי- 4 לילות
במחיר זולל

נערך לאחרונה ב:
אני מצאתי עם עצירה בהלוך וישיר בחזור ב350
הענין הוא שבהלוך זה העברה עצמית והיה נשמע לי קשה מידי
בגדול נראה שהמחירים הם 750 דולר לישיר ו-500 דולר עם עצירה
ככל שמתגמשים אפשר למצוא יותר בזול, כמו למשל ג'-כ"ו ניסן ישיר באל על 625 דולר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה