תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

לא הדגשת שהמחיר המדובר הוא לכיוון אחד.
כיוון חזור יוצא יקר, קרוב ל200 דולר. אפשר לחזור דרך וינה במחיר 124 דולר.
בכל מקרה תנסה להרכיב בעצמך קונקשין ואולי תמצא משהו טוב!
יש הרבה קונקשנים בהרכבה עצמית שגוגל טיסות / סקיסקינר לא מביאים..
ואדרבא, רוב הקונקשנים שגוגל טיסות / סקייסקינר מציאים זה המתנות ארוכותתתת
זה כלל ידוע.
הקונקשין הנ"ל זה הרכבה עצמית (וכמובן שאין אחריות מצד החברת תעופה לטיסה השנייה לכן חשוב לשים לב שיש זמן מספיק לעשות את הבידוקים וכו' גם אם יש עיכוב בטיסה...)

בכל מקרה תנסה להרכיב בעצמך קונקשין ואולי תמצא משהו טוב!
יש הרבה קונקשנים בהרכבה עצמית שגוגל טיסות / סקיסקינר לא מביאים..
ואדרבא, רוב הקונקשנים שגוגל טיסות / סקייסקינר מציאים זה המתנות ארוכותתתת
זה כלל ידוע.
הקונקשין הנ"ל זה הרכבה עצמית (וכמובן שאין אחריות מצד החברת תעופה לטיסה השנייה לכן חשוב לשים לב שיש זמן מספיק לעשות את הבידוקים וכו' גם אם יש עיכוב בטיסה...)
רב תודות.

אנחנו אישית כבר מסודרים כמה חודשים מראש, כשהמחיר לטיסה ישירה עוד היה כמה עשרות $ בלבד.

למכירה כרטיסי טיסה הכוללים מושב שמור וטרולי + תיק יד

2 כרטיסים מת"א לבודפשט ב יום שני 28.4 וויזאייר המראה ב 10.40 בבוקר ב 800 ש"ח לכרטיס לא כולל עמלת שינוי שם
2 כרטיסים מבודפשט לת"א ב יום חמישי 1.5 ריינאייר המראה בשעה 14.10 בצהריים ב 800 ש"ח לכרטיס לא כולל עמלת שינוי שם

KLAINYR גימייל קום

אני לא יודע אם לפה זה מתאים. אבל חשבתי שכן. מתנצל מראש
למי יש ניסיון או מידע לגבי תלונה אצל חברת לופטהנזה
נשבר העגלה של הילד? ודרך האתר זה לא עובר
מה אפשר לעשות?

שאלה:
אם הוזמנו כמה כרטיסי טיסה יחד
ואחד מהמוזמנים לא הגיע
יעשו בעיה לשאר?
(אין החזר כספי ממילא)

רב תודות.

אנחנו אישית כבר מסודרים כמה חודשים מראש, כשהמחיר לטיסה ישירה עוד היה כמה עשרות $ בלבד.
מותר לשאול איפה חיפשתם את הטיסות? כי כשאני בודק באתרים, אני רואה שהמחירים לא נעשים זולים יותר אם מזמינים יותר זמן קודם, אולי אני לא יודע איך\איפה לחפש?

מותר לשאול איפה חיפשתם את הטיסות? כי כשאני בודק באתרים, אני רואה שהמחירים לא נעשים זולים יותר אם מזמינים יותר זמן קודם, אולי אני לא יודע איך\איפה לחפש?
אין כללים מתי הכרטיסים נהיים זולים
רק במשך הזמן יש תקופות שהמחירים זולים ויש גם מבצעים צריך לעקוב
ואם רואים מחיר ממש טוב פשוט להזמין כי יכול להיות שעוד שעה המחיר יעלה
(הזמנתי פעם טיסה לבודפשט ב170 ש"ח הלו"ש אחרי כמה ימים המחיר ירד ל40 ש"ח הלו"ש בטיסה שאלתי כמה אנשים כמה הם שילמו על הטיסה המחירים נעו בין 500 ש"ח ל1000 ש"ח)

ועכשיו: התחתית שבתחתית. אוסטריה במחיר טבריה.

טיסות בפחות מ70 שקל לכיוון.

מחפשים טיסה מלאס וגאס לישראל בשבוע הבא לזוג +2 מתחת לגיל שנתיים.
הכי מוצאים הכי זול ועם מינימום זמן עצריה (יש ילדים קנטים)?

מחפשים טיסה מלאס וגאס לישראל בשבוע הבא לזוג +2 מתחת לגיל שנתיים.
הכי מוצאים הכי זול ועם מינימום זמן עצריה (יש ילדים קנטים)?
רק צד אחד
כי לארה"ב מאוד מוזיל את המחיר אם קונים הלו"ש

אני מעוניין בהסעה מווינה לקרעסטיר,
אם משהו יודע - אשמח מאוד,
מדובר על יום רביעי ערב

איך אפשר להגיע מוינה ללונדון? רכבים?טיסות?
אשמח לפרטים.

אני מחפשת טיסה (לטוס עם ילדים) בחופש אחרי ט' באב
בתאריכים 6/8-13/8
העיקר חו"ל - טיסה!
אבל בזול מאד!!!!
אין לי מושג אבל אולי וינה אוסטריה שויץ לא יודעת את המחירים...
מקום נגיש לתחבורה ציבורית/רכבות/

למכירה 4 כרטיסי טיסה ת"א ברגמו (איטליה) BGY חברת רייניאר
הלוך וחזור
הלוך 05.08.25 בשעה 19.45 י"א אב
חזור 12.08.25 בשעה 14.15י"ח אב .
300 יורו לכרטיס

מקפיץ לכולם כי עדיין רלונטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה