תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

יש לי טיסה ליום 01/07 ובגלל המלחמה השתנה התוכניות יש סיכוי לבטל אצלם ולקבל החזר כספי או זיכוי עתידי או להחליף לתאריך אחר??
לא הייתי בונה על התחשבות מהחברה הזו ,
אבל תמיד אפשר לנסות ולשאול , זה לא עולה כסף
ותכל'ס הם ימכרו את הכרטיס הזה בהרבה יותר ..

שאלה לציבור:
האם יהיה ביקוש באוגוסט לטיסות צ'רטר ליעדים פופולריים כמו שוויץ, אוסטריה, אולי גם פולין?
אני מדבר על טיסות שבועיות בבין הזמנים, הלוך בראשון (חוץ מאחרי תשעה באב) וחזור בשישי
עם מחיר של כ-600 דולר לכרטיס
מה דעתכם?

לא הבנתי כל כך את דבריך האם אפשר להסביר קצת יותר מפורט?
תודה רבה!
חברת דלתא ואל על זה לא ממש אותה ברית יש ביניהם שיתוף פעולה אבל זה לא כמו 1 .יונייטד ולופטנהזה לדוגמא או 2. אמריקן ארליינס ובריטיש או 3 .אייר פראנס ודלתא נקטתי בכוונה דוגמאות מ3 סוגי בריתות שונות1.זה Star Alliance:
2. זה Oneworld
וכן על זה הדרך יש שותפות קוד והסכמים שזה לא ממש אותה ברית לענינו בדלתא זה הסכם ולכן הם יעדיפו לכתחילה חברות אחרות אם כי כשמבקשים מהם שישבצו באל על ויעבירו לשם את הכרטיס בהרבה פעמים הם יסכימו לעשות את זה בפרט שהביטול הגיע מצידם ביונייטד למשל הם לא יעשו את זה אלא א"כ זה פחות מ24 שעות לפני זמן הטיסה המקורי שאז יש סיכוי שיעשו את זה באל על במידה ויהיה מקום מה קורה אם אין מקום באל על הם הרי לא יוכלו לקבוע טיסה לאותו תאריך ועל זה כתבתי שבאופן כזה העיקר קודם כל לנסות לקחת מהם כרטיס דברתי על מארצות הברית לארץ חזרה על תאריך שיש לא על כרטיסים נכון לכתיבת ההודעה זה היה ב13 ביולי ואז אפשר לנסות להגיע אם מעונינים עם הכרטיס ההוא על בסיס מקום פנוי בסגירת הצק אין זה באריכות גדולה של מה שכתבתי קודם

שאלה לציבור:
האם יהיה ביקוש באוגוסט לטיסות צ'רטר ליעדים פופולריים כמו שוויץ, אוסטריה, אולי גם פולין?
אני מדבר על טיסות שבועיות בבין הזמנים, הלוך בראשון (חוץ מאחרי תשעה באב) וחזור בשישי
מה דעתכם?
מה החסרונות בצ'רטר?
אני מחפש טיסות לאוסטריה וזה ממש לא כיוון המחירים

דחוף דחוף!! אנא עזרת המומחים!

מישהו יודע אם יש סיכוי שחברת WIZZ תחזור בה מביטול הטיסות? ביטלו לי לטיסה למילאנו ב 12 לאוגוסט. זאת היתה טיסת הלוך בלבד בזיל הזול ... 1798 ש"ח ל 5 כרטיסים.....

או שכדאי מהר מהר להזמין משהו אחר ולא לחכות שהם יחזרו לטוס??
כי כבר שילמנו הכול רכב, מקדמה למלון, טיסות חזור, ומלון ללילה אחד בשדה תעופה.

נבואה ניתנה ל…. אבל ע״פ ניסיון העבר מאוד קשה להאמין שהם יחזרו לפני ספטמבר.
כמו שכבר כתבו לפני, המטוסים שלהם כבר משובצים במקומות אחרים, ואין להם שום סיבה לבטל את הטיסות שהם כבר מילאו.
צריך גם לזכור שבאופן כללי ישראל היא לא המדינה הכי אטרקטיבית בשבילם, יש כאן המון עלויות שאין במקומות אחרים, והסיבה שבכל זאת הם (היו) טסים לכאן הרבה היא, מכיוון שהם תופסים טרמפ על זה שהם (כמעט) הלואו-קוסט היחיד בארץ (ישראייר וארקיע הם לא לואו-קוסט).

שאלה לציבור:
מה דעתכם?
לדעתי יהיה ביקושים, בסוף זה תאריכים של הקיץ, עכשיו המלחמה נגמרה אנשים קצת מתאוששים ולדעתי יהיה עומס-כמו כל קיץ שיש עומס.
נ.ב. יש דיבורים שבטווח הקרוב מאוד המלחמה בעזה הולכת להסתיים, מה שיגרום שהמון חיילים שלא היו עם משפחתם תקופה יצאו להינפש איתם-מה שיעלה ביקושים.

לא נגמר
המחיר עלה קצת
בהתחלה כששלחו את הקישור-נכנסתי אליו והופיע שנגמרו המקומות, אבל נכנסתי בזמן שהיה את העומס המטורף על האתר ושום דבר לא היה מסודר שם, עכשיו נכנסתי ואני רואה שיש את הכרטיס, תודה על תיקון הטעות.

בהתחלה כששלחו את הקישור-נכנסתי אליו והופיע שנגמרו המקומות, אבל נכנסתי בזמן שהיה את העומס המטורף על האתר ושום דבר לא היה מסודר שם, עכשיו נכנסתי ואני רואה שיש את הכרטיס, תודה על תיקון הטעות.
למען האמת הלוך כמעט ריק...

האם שווה עכשיו לרכוש כרטיסי טיסה לארה"ב או לחכות כמה ימים?
אני צריך 2 כרטיסים ליום אחרי תשעה באב,
יש סיכוי שהמחיר ירד???

דחוף דחוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה