- הוסף לסימניות
- #13,841
לדעתי לא כדאי לקחת סיכון היה הרבה מקרים שהופיע שאפשר לצאת וכך אמרו בבירור ובכל אופן עיכבו אותם ופעמים שהסתיים במעצרשאלה למנוסים - אם הבן שלי קיבל צו ראשון, כמה זמן צריך לעבור עד שהוא במעמד עריק שלא יכול לצאת מהארץ?
לדעתי לא כדאי לקחת סיכון היה הרבה מקרים שהופיע שאפשר לצאת וכך אמרו בבירור ובכל אופן עיכבו אותם ופעמים שהסתיים במעצרשאלה למנוסים - אם הבן שלי קיבל צו ראשון, כמה זמן צריך לעבור עד שהוא במעמד עריק שלא יכול לצאת מהארץ?
ראיתי את הטיסה של בלו בירד , לכאורה מתאים לנו כמו כפפה ליד. זה בדיוק ביום שרצינו ובשעות שחשבנו. אבל לצערנו אין לנו כרגע כסף לשלם פעם נוספת. יצא לנו ל 5 כרטיסים סביבות ה 5 אלף . לוויז שילמנו סה"כ 1,798 ש"חזה בעיה קשה!
אני גם סגרתי לקבוצה טיסות למילאנו בחברות שונות, וויז ביטלו את החזור (13 באוגסט)
המלצה שלי לסגור מה שיש כרגע, אין ברירה.
כתבתם שמדובר על 12 באוגוסט למילאנו, נכון?
אני רואה כרגע ישיר בבלו בירד בסביבות ה1000 ש"ח.
יתכן שיש אופציות נוספות, במיוחד אם כן יש גמישות בימים.
אגב לאיפה אתם צריכים בדיוק להגיע? אולי יעדים נוספים יכולים לעזור לכם.
בהצלחה!
לא הבנתיראיתי את הטיסה של בלו בירד , לכאורה מתאים לנו כמו כפפה ליד. זה בדיוק ביום שרצינו ובשעות שחשבנו. אבל לצערנו אין לנו כרגע כסף לשלם פעם נוספת. יצא לנו ל 5 כרטיסים סביבות ה 5 אלף . לוויז שילמנו סה"כ 1,798 ש"ח
אנחנו אמורים להגיע בעז"ה ללה - פלאן בצרפת. מתאים לנו : מילאנו \ ליון\טורינו\ ז'נבה
אנחנו חייבים את התאריך הזה דווקא בנסיבות פחות טובות. ד' יעזור שבסוף תהיה לנו חופשה נעימה!
ותודה לכול העונים!
זה ממש הלם בשבילנו חיכינו עד עכשיו לוויז כי חשבנו שהטיסה שלנו נשמרת לנו, אחרת לא מובן למה כולם מחכים???
לי ביטלו טיסה ללונדון בוויז-מחוסר ברירה הזמנתי באל על במחיר כפולראיתי את הטיסה של בלו בירד , לכאורה מתאים לנו כמו כפפה ליד. זה בדיוק ביום שרצינו ובשעות שחשבנו. אבל לצערנו אין לנו כרגע כסף לשלם פעם נוספת. יצא לנו ל 5 כרטיסים סביבות ה 5 אלף . לוויז שילמנו סה"כ 1,798 ש"ח
אנחנו אמורים להגיע בעז"ה ללה - פלאן בצרפת. מתאים לנו : מילאנו \ ליון\טורינו\ ז'נבה
אנחנו חייבים את התאריך הזה דווקא בנסיבות פחות טובות. ד' יעזור שבסוף תהיה לנו חופשה נעימה!
ותודה לכול העונים!
זה ממש הלם בשבילנו חיכינו עד עכשיו לוויז כי חשבנו שהטיסה שלנו נשמרת לנו, אחרת לא מובן למה כולם מחכים???
טיסות וויז באוגוסט אפשר למצוא בקישור הזההאם יש מבצעים לרגל החזרה?
תעלו טיסות זולות - לכל מקום באירופה
כפי שלי ידוע ברוב החברות יש שתי דברים יש לבטל את הטיסה שזה אומר שיש עדיין את הכרטיס ואפשר לקבוע טיסה נוספת בכל תאריך כמעט שרוצים ולרוב אפילו באריכים הרבה יותר יקרים מהמחיר ששילמו ויש ביטול הכרטיס שהכרטיס לא קיים והכסף מוחזר לאשראי שכאן אין כרטיס אני מבין את האי הוגנות כשמבטלים לגמרי את הכרטיס ואין כרטיס הרי בטיסות לרוב טיסה של עוד 4 חודשים הרבה יותר זולה מטיסה של מהרגע להרגע לדוגמא טיסת אל על מהרגע להרגע ניו יורק לא יהיה בכלל מקום ואם יש זה 1500$ משא"כ טיסה לנובמבר לדוגמא מיום ראשון 9 עד יום חמישי ה13 באל על תעלה הלוך חזור דוגמא 734$https://www.skyscanner.co.il/transp...SD&qp_prevPrice=728&qp_prevProvider=ins_month ולכן זה ממש מתסכל שקנו כרטיס מראש תקופה ארוכה ועל סמך זה תכננו את הנסיעה וכרגע צריך לקנות מהרגע להרגע אבל כשביטלו זה קורה לרוב אלא א"כ יש חברות שמוכנות להוריד את המחיר החדש לישן ולתאם אבל זה יותר קשהלא הבנתי
הטיסה בוטלה!
אם לא ביקשתם החזר
אז אתם יכולים לנסות לעשות ריבוקינג לאופציות שכן יש מבחינת תאריכים (אפחד לא מבטיח אותו תאריך). כי אין לוח טיסות מלא(וכל זה בתנאי כמובן אם יש לאותו שדה תעופה או לשדות אחרים באותה מדינה)
מה ששילמתם לוויז שלמתם (ויצא לכם מאוד זול באופן חריג. נשמע לי מוזר קצת....)
מאז היתה מלחמה עם איראן. הטיסות בוטלו. הטיסות חזרו אבל באופן חלקי. ולכן כללי המשחק השתנו.
גם נסיבות פחות טובות...
וזה מה שהיה
מה הכוונה "חיכינו עד עכשיו"?
למה חיכיתם?
מי הבטיח לכם שיחזור??
ולגבי ה"כולם מחכים" - ( מי זה כולם)
מסיבה פשוטה
שגם אחרי העלאת מחירים (עניין של היצע וביקוש)
עדין וויז יותר זולה.
בהצלחה!
לא עדיף להזמין מחדש למקרה שהכרטיס המקורי שלי היה יקר?aegan חזרו להם הטיסות
מי שהיה לו הזמנה מומלץ שיתקשר
ויוודא שמשבצים אותו חזרה לפני שנפתח להזמנה
037951570
בכזה מקרה עדיף לחכות לראות באיזה מחיר נפתחלא עדיף להזמין מחדש למקרה שהכרטיס המקורי שלי היה יקר?
יש סיכוי שיהיה עכשיו כרטיס לסלוניקי באוגוסט בפחות מ 300 דולר?
מתי אמור להיפתח? לא ראיתי עדיין מכירה של טיסות שלהםבכזה מקרה עדיף לחכות לראות באיזה מחיר נפתח
מה היעד הכי זול באירופה לאחרי תשעה באב למשך שבוע פלוס מינוס?
אני שואל להתעניינות בעלמא. (אי"צ להשקיע במיוחד בשביל כך - רק אם מישהו יודע משהו אשמח שיאמר).
תודה מראש!
טיסות וויז באוגוסט אפשר למצוא בקישור הזה
יש שם למשל טיסה ללרנקה הלו"ש ב-550 ש"ח
או חזור מבודפשט ב-500 ש"ח
עוד לא נפתחמתי אמור להיפתח? לא ראיתי עדיין מכירה של טיסות שלהם
היכן בשוויץ ציריך זנבה?אני מחפש טיסה לשוויץ ב5 באוגוסט עד ה12 באוגוסט.
מה הטיסה הזולה ביותר?
תודה לעונים.
מה הכוונה להחזיר את ההזמנה?מי שהיה לו הזמנה שיזדרז להחזיר את ההזמנה שלו לפני שנפתח המערכת
צריך להתקשרמה הכוונה להחזיר את ההזמנה?
ללחוץ על בקשה להחזר? שנקרא: request refund?
כי שמנו לב שאפשר לעמוד על הטיסה המבוטלת באתר באיזור האישי ולהזמין ב 0 ש"ח את אותה טיסה בתאריך אחר לדוג' בספטמבר.
לכן החלטנו לחכות לחידוש הטיסות באוגוסט שאולי אז נוכל פשוט לחדש את ההזמנה וזהו
ולא לשלם עכשיו סכומי כסף גדולים על כרטיסים חדשים ולחכות בכיליון עיניים להחזר כספי מהחברה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //