תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

צריך טופס יציאה מישראל
בשביל להכנס לנתב"ג צריך תו ירוק
בשביל לצאת מהארץ כרגע אין צורך בהצהרת נוסע יוצא מכיון שאין מדינות אדומות (ההצהרה היא שאתה לא נוסע למדינה אדומה)
לגבי בדיקת קורונה - תלוי במדינת היעד ולא במדינת ישראל, לכל מדינה ההנחיות שלה, יש כאלה שפוטרות מחוסנים בשני מנות, יש כאלה בשלוש מנות, ויש שמצריכות רק אנטיגן (ויש גם כאלה המצריכות בידוד)

טיסות ללונדון לשבת עוד שבוע שבועיים
מה המחירים?

קבצים מצורפים

• 9296F0E9-952F-4551-857D-48CB5476A0E0.jpeg
    9296F0E9-952F-4551-857D-48CB5476A0E0.jpeg
    KB 100.4 · צפיות: 76
מישהו יודע עד כמה מדקדקים על גודל התיק?
1643139005662.png

התיק שלי חורג בכמה ס״מ בודדים
מדובר ב-Ryanair

אם זה מזוודה אז הם מדקדקים
בתיק גב פחות מדקדקים
ואם זו מזוודה שאני לוקח בתשלום נוסף? גם לזה נתפסים לקטנות?
המזוודה שלי בעומק 22 סמ ומותר 20

יש מידע עדכני לגבי שאטל משדה תעופה לוטון
לגולדס גרין? (כמו נשר)
תודה!

יש למישהו מידע לגבי דילים לדרום אפריקה?

בבדיקה שעשיתי גיליתי שלפעמים מחירי הטיסות זולים יותר לילד בגיל שנתיים מאשר מחיר טיסה לתינוק בן שנה על אף שילד מקבל מושב ותינוק לא, אם אזמין כאילו שהוא בן שנתיים יעשו לי בעיות בשדה תעופה כשיגלו שהוא רק בן שנה? מדובר בחברת איזיג'ט ווויז אייר
אשמח לתשובה ממי שניסה פעם או יודע מאחרים, תודה

טיסה לגאורגיה
כמה הכי זול שאפשר למצא עכשיו??
(לעוד שבועיים וחצי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה