- הוסף לסימניות
- #2,741
תבדוק באתר של אמריקן בעצמם.לא חושב שזה נכון. תראה גם בצילום המסך הנ"ל, שם כתוב שזה רק עם כבודת יד.
(אני למשל טס עכשיו מבריסל לניו יורק ואינני יכול לשלוח מזוודה לבטן המטוס).
למיטב ידיעתי, זה כולל כבודה.
תבדוק באתר של אמריקן בעצמם.לא חושב שזה נכון. תראה גם בצילום המסך הנ"ל, שם כתוב שזה רק עם כבודת יד.
כתבת בכל החברות. אני טס כעת עם יונייטד וזה לא כולל מזוודה .תבדוק באתר של אמריקן בעצמם.
אבדוק זאתכתבת בכל החברות. אני טס כעת עם יונייטד וזה לא כולל מזוודה .
בדקתי, וגם בכרטיס הבסיסי ביותר יש מזוודה.כתבת בכל החברות. אני טס כעת עם יונייטד וזה לא כולל מזוודה .
הצילום מסך לא בהכרח מושלםלא חושב שזה נכון. תראה גם בצילום המסך הנ"ל, שם כתוב שזה רק עם כבודת יד.
לא מצליחה למצוא בתאריכים שאני צריכה במחירים שכתבתזה מאתר KIWI טיסות
לא מאשרים פה לעלות קישור(אפילו "זכיתי" לאיום בסילוק אם אתן עוד פעם קישור !)
אתן בפרטי בשמחה
המחיר יכול לזוז ומסתבר שיזוז ומסתבר שרק למעלה .
כוונתי הייתה לטיסות מתל אביבאני למשל טס עכשיו מבריסל לניו יורק ואינני יכול לשלוח מזוודה לבטן המטוס
אם אין לך גמישות בתאריכים ואת חייבת את התאריכים שציינתלא מצליחה למצוא בתאריכים שאני צריכה במחירים שכתבת
אין ב- 800 כמו שאמרו לי?אם אין לך גמישות בתאריכים ואת חייבת את התאריכים שציינת
זה באמת הרבה יותר יקר
סוף אוגוסט כרגע מחירים טובים .
דווקא לתאריכים שציינת ?אין ב- 800 כמו שאמרו לי?
תודה רבה!אין לי![]()
Expedia@צ'ייסר
יש לכם מידע על סוכנות טיסה אמינה - בסגנון Gotogate Mytrip וכו'
ההבדלים ביניהם לחברות התעופה במחירים גדולים מאוד...
תודה רבה!
תודה רבה!Expedia
CheapOAir
לא חסר...
אבל בדר"כ הסוכנויות הגדולות והידועות נותנות מחירים גבוהים יותר.
כלל זה נקטו בידכם: ככל שיש יותר גמישות, כך תשיגו מחירים טובים יותר. וזה כולל גמישות בכל תחום: תאריכים, עצירות, סוכנויות, וכו' וכו'.
תודה רבה!לפני כחודש
בודקים לפני העלייה למטוס פה בארץ (לא סרקו ברקוד) ושם סומכים על זה ולא ביקשו בכלל את הדף
נחתנו ב קנדי
טיסה המשך דרך וינה שם גם בדקו לפני העלייה למטוס אבל אין להם איך לבדוק שזה אמתי
טיסה לבודפשט מחר וחזור ביום חמישי מה המחירים?תבדוק באתר של אמריקן בעצמם.
טיסה לבודפשט מחר וחזור ביום חמישי מה המחירים?כמה אתה הולך לשלם על להחזיר את הרכב לא באותה תחנה שלקחת אותה
תבדוק כי בד"כ זה הרבה כסף
מתחיל ב1400טיסה לבודפשט מחר וחזור ביום חמישי מה המחירים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים