תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

שניה לפני יאוש
תכל'ס, יש המלצה ספציפית על יעד בארופה עם תחצ פשוט וזול, ושהות לא יקרה? (דירה/מלון סטנדרטי)
אם אתם מחפשים נופש באווירה כפרית לכו על קרסטיר. מזון זמין בחינם, מניינים קבועים, לינה במחיר שפוי. מה עוד צריך?

מישהו מכיר מקומות יפים באיטליה וכיוצ"ב שיכול להמליץ לנו עליהם?
זוג + 1.
תודה רבה
בתקופה הזו
מומלץ אזור אגם גרדה או ונציה.
יש בגרדה שני מלונות כשרים.
והאזור מדהים.

תודה. יש לך המלצה על דירה או מלון?
פעם קיבלתי המלצה על זה-= לא מניסיון אישי

שבוע הבא טיסה לבלגיה
ראשון - חמישי
איפה אוכל למצוא במחיר הכי זול?
תודה

@צ'ייסר קיוי לא הצליחו לעשות לי צ'ק אין בריינאייר, יכול להיות שזה בגלל מזוודה?
אפשר לסמוך עליהם שיחזירו את הכסף אם יגבו ממני?

למישהו יש מספר של סוכן נסיעות [טיסות מלונות בחו"ל וכ'ו] זול ומוצלח, שיכול להמליץ לי עליו מניסיון אישי???

תודה. יש לך המלצה על דירה או מלון?
אני הייתי בזה
ממש נחמד אבל קצת רחוק מהרובע היהודי
באיזה אזור את רוצה?

@צ'ייסר קיוי לא הצליחו לעשות לי צ'ק אין בריינאייר, יכול להיות שזה בגלל מזוודה?
אפשר לסמוך עליהם שיחזירו את הכסף אם יגבו ממני?
אכן. תבקש קבלה בצ'ק אין. אח"כ צריך להעלות את הקבלה לאתר של קיווי ולבקש החזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה