תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

אני מחפשת טיסה מארצות הברית לארץ וחזור לארה"ב טיסה ל 10 ימים חייבת להיות בארץ בין התאריכים 3-9 בנובמבר,
בינתיים אני רואה רק טיסות באזור ה1000$ יש משהוא יותר זול?
אשמח לעזרתכם

אני מחפשת טיסה מארצות הברית לארץ וחזור לארה"ב טיסה ל 10 ימים חייבת להיות בארץ בין התאריכים 3-9 בנובמבר,
אשמח לעזרתכם
לא רואה פחות מ1000$

אשמח לעזרתכם
רק עם חנייה.

כמה יש עם חניה?
אבל חניה סבירה של עד 6 שעות

מתי בערך המחירים של הטסות אמורים לרדת
ז כבר לא חודשי חופשה ומחיר הדלק ירד אז מה הסיפור?

מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
אני מחפשת טיסה מהרגע להרגע לשהות קצרה,
אני צריכה מכאן ל- Newcastle באנגליה.
אני צריכה ברביעי בוקר להיות כבר שם.
חזרה לארץ לא משנה מתי, אבל שהשהות שם תהיה קצרה ככל שניתן.
תודה רבה
בשביל להגיע מחר בבוקר ב10:50
יש עם 2 עצירות ב1380 שח
רלוונטי?

השאלה מה בדיוק את מחפשת?
מה התקציב?
ניידות?
כמו שכתבתי לעיל, נשים בלבד, בלי רכב, תקציב: כמה שיותר נמוך....
יש מה לחפש בבודפשט בתנאים אלו?
יש אטרקציות?
אפשר להתנייד בלי רכב?
מצאתי הלוך לדברצן וחזור מבודפשט.
זה הגיוני?
תחבורה נוחה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה