המוכשר !!!
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
- #4,181
318 לנוסע שבת פרשת וארא6 אנשים + תינוק (אולי יותר)
מה זה אומר עם מזוודות ?
יש מצב בלי ?
318 לנוסע שבת פרשת וארא6 אנשים + תינוק (אולי יותר)
מה זה אומר עם מזוודות ?
יש מצב בלי ?
מספיק לי מזוודת טרולי .יש טיסות לואוקוסט שהם יחסית יותר זולות
ובבסיס יש רק מזוות טרולי
כל מזוודה נוספת היא בתשלום נוסף ובדרך כלל יקר
אם נוסעים כמה נוסעים אפשר לדוגמה להוסיף רק מזוודה אחת גדולה ויכול לצאת יחסית זול
ממתי עד מתי ?318 לנוסע שבת פרשת וארא
איך אני מוסיפה שאני רוצה אפשרות לביטול?תשחקי עם האופציות בקישור ששלחתי לך
זה מאוד פשוט .
חמישי 19/1 עד שני 23/1ממתי עד מתי ?
קישור ?
תזמיני באתר של וויזאיראיך אני מוסיפה שאני רוצה אפשרות לביטול?
מצאתי טיסה ישירה הלוך חזור ב2400 שח https://www.kiwi.com/il/search/resu...opNumber=1~true&adults=4&children=0&infants=1תזמיני באתר של וויזאיר
ויש שם אופציה כזו .
מה יש יותר זול ?חמישי 19/1 עד שני 23/1
אפשר גם קצת יותר זול
עם מועדון זה יותר זולמה יש יותר זול ?
אני רואה שזה רק עם תיק
לא עם מזוודת טרולי.
קיווי אמורים לעשות את הצ'ק אין בעצמם ולשלוח לך את הכרטיס עליה למטוסהאם מישהו הזמין פעם טיסת של rynair דרך kiwi?
ועשה את הצ'ק אין דרך rynair עצמם?
איך עושים זאת?
מכיר מנסיוןמאמין שכבר מלא שאלו.. בכל זאת אשאל..
מכירים את המבצע של אל על טיסה חינם בהנפקת כרטיס אשראי? מישהו מכיר ויודע האם זה משתלם או שזה עבודה בעינים?
לא בדקתי כ"כ מה הציעו לךמה יש יותר זול ?
אני רואה שזה רק עם תיק
לא עם מזוודת טרולי.
זה הלוך ושוב?מכיר מנסיון
זה לא עבודה בעיניים אבל התאריכים מוגבלים וצריך להוסיף מיסי נמל
צריך לקחת בחשבון ששהיה בשבת עולה שם הרבה מאוד כסף.בחודש / חודשיים הקרובים
בגדול מעדיפה מחמישי עד ראשון שני
אבל אם זה יקר אני ילך על אמצע שבוע .
תודה
הלוך ושובזה הלוך ושוב?
כמה ?צריך לקחת בחשבון ששהיה בשבת עולה שם הרבה מאוד כסף.
כמדומני 180 דולר לאדם על אש"ל מלא.כמה ?
יש לך מושג ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים