לא ניסיתי.זה עבד לכם?
זה קרה לי באחת הפעמים ללא סיבה (לא הוספתי מזוודה) כך שכנראה זה לא קשור.שלום לכולם,
עשיתי צ'ק אין באתר של RYNAIR ועל אחד הכרטיסים נרשם שזהו לא כרטיס העליה למטוס וצריך לעבוד דרך הצ'ק אין בנמל- האם זה בגלל המזוודה שרשומה על הכרטיס הזה? יש למישהו ניסיון בעיניין??
האם אדרש לשלם משהו נוסף?
לי זה קרה בגלל מזוודהשלום לכולם,
עשיתי צ'ק אין באתר של RYNAIR ועל אחד הכרטיסים נרשם שזהו לא כרטיס העליה למטוס וצריך לעבוד דרך הצ'ק אין בנמל- האם זה בגלל המזוודה שרשומה על הכרטיס הזה? יש למישהו ניסיון בעיניין??
האם אדרש לשלם משהו נוסף?
תודה, הרגעת אותילי זה קרה בגלל מזוודה
לא שילמתי כלום
מישהו הצליח למצא את ההנחה הזאת באיסתא שהבטיחו?... יש רק חבילות עם מלון עם הנחה של 10%$80 הנחה ברכישת כרטיסי אל על.
אין שדה תעופה שהוא במרחק הליכהלנסיעה לונציה
אם אני רוצה קרוב לבית חבד שם (המסעדה של רמי מי שיכיר)
'באיזה שדה אני צריכה לנחות???
@צ'ייסר
כרגע ישיר הכי זול דרך KAYAK ששולח לאתר ישראלי כלשהו. עם 80$ באיסתא אמור להיות זול יותר אבל לא הצלחתי לראות איך עושים זאת.דרך איפה אתם סוגרים בסוף?
@דיאלוג
גם אני רוצה לסגור ולא מצאתי את עצמי בין כל המבצעים האלה? מה יוצא שווה לניו יורק?
@מנוי פרימיוםwizzair שבוע בלאק פריידי. יום 6. כרטיסים במחיר התחלתי של €19.99 בלבד בטיסות נבחרות
זה הקישור שיש לי -@מנוי פרימיום
אשמח לקבל קישור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים