תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

מישהו יכול לבדוק לי אם עדיין ניתן למוצא כרטיסים זולים להונגריה לפני פסח? הלוך חזור
ליומיים לפני פסח
מי שיכול יבורך
צריך כ13-15 כרטיסים
המייל שלי david039328958 בג'ימייל
1. כנראה קרוב לתאריך יהיה זול יותר. 2. אפריל יקר ממרץ

מישהו יכול לבדוק לי אם עדיין ניתן למוצא כרטיסים זולים להונגריה לפני פסח? הלוך חזור
ליומיים לפני פסח
מי שיכול יבורך
צריך כ13-15 כרטיסים
המייל שלי david039328958 בג'ימייל
איזה תאריכים אתם מחפשים?
בין פורים לפסח?

300 $

לגבי וייז,
כאשר עושים רכישה, הם שולחים טופס שהכול עבר בסדר וקבלה דיגיטלית, אך לא שולחים כרטיסי טיסה אלקטרוניים,
האם הכרטיס נמצא לי על הדרכון אוטומטית או שצריך לקבל מהם גם כרטיסי טיסה, בנוסף?

כנ"ל לגבי Ryanair
(הזמנו דרך קיווי)
הקבלה ו/או הטופס הנוסף הם הכרטיסי טיסה?
או שמקבלים אותם רק אחרי הצ'ק אין?

אני מעונין למכור כרטיס טיסה (צד אחד) חזור מלונדון לישראל ביום שני כ"ט שבט (20 בפרבואר)
חברת איזי גט בשעה 7.15 בבוקר מלוטון לת"א (ללא מזוודות .כמובן שאפשר להזמין)
במחיר 202$
אם מישהו רוצה את הטיסה הזאת אני יכול להזמין לו גם הלוך
ליצירת קשר באימייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

שבוע טוב
אני מחפשת דחוף טיסה ליום שני 30/01 עד ל 01/02
שתי הטיסות בשעות הערב\לילה, לא משנה יעד.
תודה מאד מראש!!!

אם הזמנתי כרטיס טיסה דרך האתר של וויזר
ורשמתי את השם כמו בדרכון רק באותיות קטנות במקום גדולות, זה קריטי?
תודה רבה

אם הזמנתי כרטיס טיסה דרך האתר של וויזר
ורשמתי את השם כמו בדרכון רק באותיות קטנות במקום גדולות, זה קריטי?
תודה רבה
שום בעיה, הכול בסדר.
שבוע טוב
אני מחפשת דחוף טיסה ליום שני 30/01 עד ל 01/02
שתי הטיסות בשעות הערב\לילה, לא משנה יעד.
תודה מאד מראש!!!
זימבבואה/הונלולו מתאים לך?
מה זה לא משנה יעד?
לאיזה אזור?
מה מטרת הטיול?

כמה שאלות:
1.האם בוויז אייר שווה לעשות מועדון בשביל 9 כרטיסי טיסה?
2. איפה הכי זול עכשיו לקנות כרטיסים להונגריה?
3. מבחינת תכולה, אם לא מספיק לי רק תיק גב מה אני צריכה לבחור, תיק 10 ק"ג לתא הנוסעים או לצק אין? מה זול יותר?
תודה!!
4. האם שווה במקום לשלם לכל אחד תיק טרולי לשלם 2 תכולות הכי גדולות ולהתחלק, האם זה יוצא זול יותר?

נערך לאחרונה ב:
כמה שאלות:
1.האם בוויז אייר שווה לעשות מועדון בשביל 9 כרטיסי טיסה?
2. איפה הכי זול עכשיו לקנות כרטיסים להונגריה?
3. מבחינת תכולה, אם לא מספיק לי רק תיק גב מה אני צריכה לבחור, תיק 10 ק"ג לתא הנוסעים או לצק אין? מה זול יותר?
תודה!!
4. האם שווה במקום לשלם לכל אחד תיק טרולי לשלם 2 תכולות הכי גדולות ולהתחלק, האם זה יוצא זול יותר?
1. בדרך כלל זה שווה אבל כדאי לבדוק כל מקרה לגופו, אפשר להתקדם בלי ואז זה רושם כמה צריך להוסיף בשביל לקבל הנחת מועדון
2. למתי ? בוויזאר וריינאר יש לפעמים מחירים טובים אבל ללא מזוודות
3-4. לפעמים זה יותר זול ולפעמים זה , צריך לבדוק בהזמנת הכרטיס

אםשר למצוא טיסות זולות עכשיו ללונדון במרץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה