תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

טיסה לניו יורק לכמה ימים ל]פני יא' ניסן כולל פסח יש משהו?
במחיר הגיוני, עם עצירה

3 אותיות לכל כרטיס, כן?
שלוש אותיות לכל שם

עריכה: ניתן לתקן שגיאות כתיב של עד 3 תווים לכל שם ללא תשלום דרך המדור 'ההזמנה שלי' עד 48 שעות לפני היציאה המתוכננת (תרגום מתוך האתר)

@דבוריק ריינאייר גם מבטיחים שתוך 48 שעות מרגע ההזמנה אפשר לעשות כל שינוי בשם.
בנוסף המדובר כמובן הוא על הזמנה דרך האתר של ריינאייר, אם תזמינו דרך אתרי תיווך למיניהם יהיה קשה מאד לעשות שינויים מכיוון שבשביל להכנס להזמנה בריינאייר דרושה כתובת המייל שאיתה בוצעה ההזמנה ואתרי התיווך לא ישושו לשתף אתכם במידע הזה

אני מנסה להזמין כרטיס ומשום מה הילדים שהם פחות מגיל שנתיים עולים יותר ייקר מהבוגרים לא אמור להיות שילדים לא עולים כסף???
זה צילום מסך מקיווי אבל בכמה מקומות שבדקתי היה אותו דבר
1676383256768.png

אני מנסה להזמין כרטיס ומשום מה הילדים שהם פחות מגיל שנתיים עולים יותר ייקר מהבוגרים לא אמור להיות שילדים לא עולים כסף???
זה צילום מסך מקיווי אבל בכמה מקומות שבדקתי היה אותו דבר
צפה בקובץ המצורף 1315863
למה את לא מזמינה באתר הבית של החברה
יש על קווי המון ביקורות....

למה את לא מזמינה באתר הבית של החברה
יש על קווי המון ביקורות....
במקרה גם באתר של וויז אייר היה אותו דבר רק לא צילמתי חשבתי שזה רק אצלם ואז ראיתי שגם בקיוי אבל בדקתי גם בחברה עצמה

תזמינו בשבילם כרטיס רגיל.
רק קחו בחשבון שבצ'ק אין יעשו לכם בעיות.
זה יקח קצת זמן לסדר את זה (אבל יעלו אותם לטיסה).

מישהו יכול להסביר לי מה כלול בתיק הזה?
1676559689522.png

האם זה יכול להיות מזוודת טרולי?
יעשו לי בעיות?
האם חוץ מזה אפשר להוסיף שקיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה