מישהו?מה הדרך הכי טובה לתקשר עם חברת וויזאייר והאם יש בכלל עם מי לדבר?
בוויזאייר מעולם לא בדקו לי את הגודל של התיקהוא יותר גדול ממה שמותר
גם לי. עד שפעם אחת התחשק להם, בניסים ניצלנו מקנס של 109 אירו.בוויזאייר מעולם לא בדקו לי את הגודל של התיק
נוסעים איתו קבוע
בוויז?גם לי. עד שפעם אחת התחשק להם, בניסים ניצלנו מקנס של 109 אירו.
לא כ"כ ברור אולי תכתבו % במקום שטרודלהיי
זה השירות לקוחות של וואיזאייר- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שווה לנסות להיות איתם בקשר.
למה 109?קנס של 109 אירו
בוויז. בעיקרון אם מגיעים מאוחר כשהדלפקים עומדים להיסגר והמטוס כבר במשקל מקסימלי הם מחפשים כל דרך אפשרית לחייב את הנוסעים בתוספות תשלום על חריגות. בעיקר בטיסות חזור לישראל.בוויז?
איך ניצלתם מהקנס?
אין לי מושג מה היה החישוב שלהם, את שפתם לא הבנתי, זה מה שהראו לי על הצג שעלי לשלם.למה 109?
ישר כחWizzair_dpo%wizzair.com
זה התשובה שקיבלתי כנראה צריך הרשאה כדי לשלוח מיילהמייל זה Wizzair_dpo
ואז שטרודל
wizzair
נקודה קום.
(מקווה שזה יצא ברור כי א''א לכתוב פה מייל.)
אשמח למידעמה הדרך הכי טובה לתקשר עם חברת וויזאייר והאם יש בכלל עם מי לדבר?
033741285אשמח למידע
מה הדרך הכי טובה לתקשר עם חברת וויזאייר והאם יש בכלל עם מי לדבר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים