תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

יש לי קבוצה של 100 איש שנוסעים יחד לוינה, שמעתי שיש אפשרות דרך חברות תיירות גדולות כמו 'קשרי תעופה' או 'השטיח המעופף' לשכור מטוס (עם צוות) של 110 מקומות, וזה יכול לצאת יותר זול מאשר לטוס בקו סדיר
אשמח לקבל מידע אם יש למישהו כאן.

עדכון - לאחר שיחה עם אשת טורס, מסתבר שאכן בהחלט יש דבר כזה, וככל הנראה המחיר יותר זול, בגלל צורת התמחור, אמרו לי שייצרו איתי קשר ממחלקת קבוצות, וגם המליצו לבדוק ישירות מול חברות התעופה השונות, בגלל שיכול להיות שהמחיר ככה יהיה אפילו יותר זול.

עדכון - לאחר שיחה עם אשת טורס, מסתבר שאכן בהחלט יש דבר כזה, וככל הנראה המחיר יותר זול, בגלל צורת התמחור, אמרו לי שייצרו איתי קשר ממחלקת קבוצות, וגם המליצו לבדוק ישירות מול חברות התעופה השונות, בגלל שיכול להיות שהמחיר ככה יהיה אפילו יותר זול.
תעדכן מול איזה חברה אתה לוקח בסוף
אני עשיתי הצעה מול ריינאייר
נתנו לי את המחיר של טיסה באצר כפול כמה נוסעים שהייתי צריך
נכון שזה בעצם הוזלה כי ברגע שהייתי קונה באתר המחיר היה עולה אבל לא הוזלה רצינית מידי

תעדכן מול איזה חברה אתה לוקח בסוף
אני עשיתי הצעה מול ריינאייר
נתנו לי את המחיר של טיסה באצר כפול כמה נוסעים שהייתי צריך
נכון שזה בעצם הוזלה כי ברגע שהייתי קונה באתר המחיר היה עולה אבל לא הוזלה רצינית מידי
מה עשית?
חכירת מטוס כולל צוות מריינאייר?

לא
קיבלתי הצעת מחיר לקבוצה של 30 איש בטיסה קיימת של ריינאייר
אהה, זה שונה, כאשר מדברים על חכירת מטוס מלא, לצורך העניין אני דיברתי איתם על אמבר E150 שזה מטוס 110 מקומות, יש אותו לארקיע וסאן דור וגם חברות אירופאיות, חכירת מטוס מלא לא מתומחרת לפי מקומות, אלא לפי עלויות טיסה היטלי נמל וגודל המטוס, לכן המחיר יכול להיות יותר זול משמעותית, על אף שלקחתי בחשבון שהמטוס יוצא ריק פעמיים, כלומר הוא חוזר לארץ ריק, ויוצא שוב ריק כדי להחזיר את הקבוצה וזה מעלה את המחיר.
יש חכירה רטובה שזה כולל צוות מלא, ויש חכירה יבשה שאז השוכר מביא צוות שלו כמו שעושים חברות תעופה ששוכרים מטוסים מחברות תעופה אחרות לעיבוי קווים קיימים בעיתות ביקוש גבוה, כמו בחופשות הקיץ.

רוזנר טורס חוכרים כל שנה מטוס של ישראייר לכ"א אדר ליזנסק
המעלה לציבור- נוחתים בריישא (זשוב) שקרובה מרחק 45 דקות לליזנסק.
מן הסתם גם יוצא להם יותר זול

ובכן, היעד המפתיע של היום הוא רומא.

עשרות טיסות במהלך חודשי הסתיו במחיר 54 שקל כל כיוון. למזמינים היום.
רכשתי טיסה זוגית ב14 דולר לכיוון. למוצאי סוכות.

עדיין זמין.

איפה אפשר למצוא טיסות לארה"ב
גם עם תחנת ביניים, במחיר טוב ?

מעונינים לטוס בתאריכים מסוימים, מה שמצאנו זה בהלוך וחזור דרך חברות תעופה שונות.
האם כדאי להזמין כל כרטיס בנפרד באתרי החברות (זה מה שבד"כ אנו עושים)
או שכן דרך חברות כמו קיוי וכדו'?
מה היתרונות והחסרונות?
תודה רבה!

מעונינים לטוס בתאריכים מסוימים, מה שמצאנו זה בהלוך וחזור דרך חברות תעופה שונות.
האם כדאי להזמין כל כרטיס בנפרד באתרי החברות (זה מה שבד"כ אנו עושים)
או שכן דרך חברות כמו קיוי וכדו'?
מה היתרונות והחסרונות?
תודה רבה!
כמו שכבר כתבו באשכול הזה מספר פעמים,
תמיד עדיף להזמין מאתרי החברות ישירות למרות שמאתרים כמו קיוי ההזמנה תהיה הרבה יותר פשוטה,
לרוב המחיר באתרי החברה יהיה גם יותר זול אבל הסיבה העיקרית היא שבמקרה והטיסה משתנה או במקרים אחרים שתצטרכו את שירות הלקוחות, חברות התעופה יתנו לכם שירות יותר טוב מאתרי הזמנות למיניהם, ואפשרויות הביטול או שינוי הטיסה יהיו יותר גמישים (עד כמה שיהיו בכלל)...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה