הקוטב הצפוני
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #6,441
גם לי לא הגיע, בצ'ק אין אמרו לי להיכנס לאתר ולמצוא שם את הצ'ק אין האוטומטי.טיסה למחר בבוקר בוויזאייר צקאין אוטומטי לא הגיע למייל ובאתר הוא כותב
הצ'ק-אין באתר האינטרנט עדיין לא זמין
מה עושים
והצלחת?גם לי לא הגיע, בצ'ק אין אמרו לי להיכנס לאתר ולמצוא שם את הצ'ק אין האוטומטי.
אולי זה הסינון ??גם זה לא עובד לי!
מופיע עמוד ריק וריבוע לבן באמצע![]()
כן. באפליקציה.והצלחת?
בהמשך לזה מתוך אתר https://www.fly.tooty.co.il/זה נכון השמועה שככל שנכנסים לטיסה מסוימת יותר פעמים המחיר שלה עולה???
יש סיכוי במחשב באתר?כן. באפליקציה.
ישר כח מצאתי שבעס גוי שיעשה ליכן. באפליקציה.
אנחנו נאלצנו לבקש מגוי אמיתיישר כח מצאתי שבעס גוי שיעשה לי![]()
טוב שמצאת אחד כזה כבודו טס היום לרביה"ק?אנחנו נאלצנו לבקש מגוי אמיתי
למעיישה זה יותר זול מהאתר של ריינאיירוינה. 28 דולר לכיוון.
באתר יוצא 58 נקודה משהו,למעיישה זה יותר זול מהאתר של ריינאייר
קח בחשבון שבאתר זה ביורו ובסקיסקינר זה בדולרבאתר יוצא 58 נקודה משהו,
ולא כמו שכתוב בסקייסקאנר 66.
לדעתי עדיף באתר
אז לכן כתוב 66$.קח בחשבון שבאתר זה ביורו ובסקיסקינר זה בדולר
וזה לא אומר שעדין לא שווה באתר החברה
יצא לכם להיות שם?לכל המעונינים יש בחנוכה לקטניה (עיר מדהימה באיטליה)
בתאריכים יום ראשון כ"ז כסלו עד יום רביעי א טבת
הלוך ושוב ב 72$
יש לציין שהמחיר לדעתי זה להכי זול אבל בגלל שזה חנוכה יכול להיות שזה שווה
לאיצא לכם להיות שם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים