תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

ירידת מחירים נוספת לטיסות וויז אייר לבודפשט במהלך חודש ינואר, מגוון טיסות במחירים החל מ60 שקל לכיוון.
אשמח לקישור לטיסות הזולות הנ"ל
וכן האם יש בית מלון כשר זול+ קישור
ועוד שאלה, אם אין לי רכב איזה אופציות יש לי להגיע משדה התעופה לבית מלון
תודה

אם יש טיסות זלות לאנגליה אשמח גם
לא סגורה על תאריך מסוים
תודה

תודה
זה הכי זול שיש?
כי אני רואה שאפשר למצוא בפרוטות ממש...

מחפשת טיסה ללונדון לשבוע של ה15-20 לאוקטובר
מה הכי זול?

צריכה 2 כרטיסים
הלוך ב23.10
חזור אחרי כ3 שבועות
לציריך
הכי זול שמצאתי היה של SWISS
כמה הם אמינים / עדיף לחפש מישהו אחר? מה צריך להוסיף / לשים לב (בכל מקרה מוסיפים מזוודות)
איך הולך הביטוחים שם (ביטול כרטיס / שינוי תאריך / מטען וכו) לא מצאתי
אשמח לכל עזרה

צריכה 2 כרטיסים
הלוך ב23.10
חזור אחרי כ3 שבועות
לציריך
הכי זול שמצאתי היה של SWISS
כמה הם אמינים / עדיף לחפש מישהו אחר? מה צריך להוסיף / לשים לב (בכל מקרה מוסיפים מזוודות)
איך הולך הביטוחים שם (ביטול כרטיס / שינוי תאריך / מטען וכו) לא מצאתי
אשמח לכל עזרה
אשמח למידע מהמנוסים, אין לי נסיון בכלל....
הטיסה הזו
1696274391139.png

כמובן מחיר לפני תוספת מזוודות
כדאי להזמין?
מה צריך להוסיף? איזה ביטוחים ואיפה?
תודה!

מחפש 2 כרטיסים עד 600 שח ( לכל כרטיס)
ליעד כלשהו באירופה
בשבוע הבא מה8 למניינם עד ה12 למניינם ג לילות
אשמח לכל עזרה בעניין

למישהו יש נסיון עם חברת BRAVOFLY?
ממתי אפשר לעשות צ'ק אין לפני הטיסה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה