- הוסף לסימניות
- #7,101
הלוך אלעל חזור סאנדור.
באלעל זו אותה מדיניות? תיק גב + טרולי?
הלוך אלעל חזור סאנדור.
כןהלוך אלעל חזור סאנדור.
באלעל זו אותה מדיניות? תיק גב + טרולי?
מה התקציב?? שימי לב בתאריכים שציינת עדיין אין לואו קוסט ולכן הטיסות יהיו יקרות יחסיתהיי
מחפשת טיסה לא מידי יקרה לזוג למקום יפה ומעניין באירופה
בתאריכים 25/12-28/12 עם מקום לינה, אנחנו בלי רכב...
אשמח מאוד להמלצות דחוף לי מאוד
תודה מראש!!
אל תדאג בצק-אין יתנו כרטיס עליה למטוסאם אין לי ביד כרטיס עליה למטוס, זה בעיה?
מספר הזמנה וכו' מספיק או שחובה דף ביד?
נראה לי ששכחתי להדפיס כרטיס לטיסה חזור
מנסיון שלי ששילמתי יותר יקר על הטיסה, המחירים רק עולים כי אין עוד חברות תעופה, הטיסות מלאות והמחירים קופצים ממשהבנתי שטיסה בעוד כשבועיים לניו יורק עולה כ 1400 דולר
מה עדיף?
להזמין עכשיו במחיר כזה יקר?
או לחכות עוד כעשרה ימים שאולי המחירים ירדו?
איך בד"כ זה עובד?
אני לא סוכן נסיעות אבל אני מוכן לעזור לך בחיפוש והזמנת טיסה המחיר בד"כ יוצא יותר זול כשמזמינים עצמאיתלמישהו יש המלצה על סוכן נסיעות אמין וזול?
עם שירות טוב
הם כל הזמן דוחים ודוחים מה יהיה?חברת הלואוקוסט הגדולה בעולם, ראינאייר, מבטלת את כל טיסותיה לישראל עד פברואר 2024. לפי ההערכות - ההחלטה תשפיע על עשרות אלפי ישראלים שתכננו לטוס לאירופה וממנה(שרון עידן)
הם כל פעם מבטלים חודש קדימה.הם כל הזמן דוחים ודוחים מה יהיה?
הם באמת ככ פוחדים שאיזה טיל יפגע להם במטוס?
זה באמת שווה להם את כל ההפסדים האלו?
אני לא בטוח שזה בגלל מחירי הביטוח כי המדינה מוכנה לקחת ערבות כך שזה לא אמור לייקרהם כל פעם מבטלים חודש קדימה.
צריך להבין שחברות הלואו קוסט יהיו האחרונות שיחזרו לטוס לישראל.
הסיבה לביטולי הטיסות היא לא רק בגלל הפחד, אלא גם ובעיקר בגלל מחירי הביטוח הגבוהים שהם נדרשים לשלם בעבור טיסה למדינה במצב מלחמה, מה שגורם להם להרוויח הרבה פחות, ובמיוחד לחברות הלואו קוסט שרגישות מאוד לרווחים שלהם.
לדעתי הטיסות יחזרו רק כמה שבועות לאחר שמדינת ישראל תכריז שהיא יצאה ממצב מלחמה, דבר שיקח לכאורה עוד כמה וכמה חודשים.
בינתיים אפשר להסתכל על זה כאפיק רווחי, טיסה אחת וויזאייר ביטלה לי וקיבלתי עליה 120 אחוז החזר, עכשיו הזמנתי טיסה נוספת לפברואר, מחכה שתתבטל ונרוויח עוד 20 אחוז...
סיכוי טוב שגם הם יבטלו לפחות 14 יום לפני הטיסהמה קורה עם וויז איר?
הם מוכרים כרטיסם,
אפשר לדעת אם יבטלו או שאפשר לסמוך עליהם?
המדינה משלמת רק עבור החברות הישראליותאני לא בטוח שזה בגלל מחירי הביטוח כי המדינה מוכנה לקחת ערבות
היה דיווח שהמדינה הציעה ערבות גם לחברות זרות בשביל לעודד אותם לחזורהמדינה משלמת רק עבור החברות הישראליות
היה דיווח שהמדינה הציעה ערבות גם לחברות זרות בשביל לעודד אותם לחזור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים