תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

קבוצת לופטהנזה שכוללת גם את אוסטריאן איירליינס וסוויס הודיעה שתחזור לטוס לישראל החל מ-08/01
החברות השונות יטוסו ליעדים מינכן פרנקפורט וינה וציריך.

טיסה לבודפסט ליומיים שלש
מה מינימום המחיר כעת ?
לדצמבר/ ינואר/ פברואר
באמצע שבוע

כשאתה מוסיף מזוודה המחיר מכפיל את עצמו.
כשאתה בוחר תאריך חזור פחות משבוע שהייה שוב קופץ המחיר.
כשאתה בוחר תאריך טיסה לא בשבת שוב קופץ המחיר.
אל תתלהב על ה200 שקל זה יעלה לך הרבה יותר

נערך לאחרונה ב:
ואם מישהו מוצא משהו זול לליז'ענסק לחמישי עד ראשון אשמח שתשפו לינק. תודה

שאלה למבינים, שאלו אותי ולא הייתי רוצה לסמוך על עצמי,

מישהי קנתה כרטיס בוויז לאירופה, הלוך בתאריך 29.1 וחזור בתאריך 2.2,

מכיון שבוויז אין הלוך ושוב, כל כיוון הוא טיסה בפני עצמה.

בינתיים וויז ביטלו טיסות עד לתאריך 1.2

לכן, את הטיסה הלוך הזיזו לה לתאריך 3.2 בעוד את החזור לא הזיזו כי "לא היה צורך להזיז".

ברור שאי אפשר לנסוע הלוך יום אחרי הטיסה חזור.

לכאורה על הכרטיס הלוך היא יכולה לקבל החזר כי הוא הוזז, ועל החזור שלא הוזז אין החזר. אי אפשר גם להזיז את החזור בחינם.

האמנם? או שיש מה לעשות?

שאלה למבינים, שאלו אותי ולא הייתי רוצה לסמוך על עצמי,

מישהי קנתה כרטיס בוויז לאירופה, הלוך בתאריך 29.1 וחזור בתאריך 2.2,

מכיון שבוויז אין הלוך ושוב, כל כיוון הוא טיסה בפני עצמה.

בינתיים וויז ביטלו טיסות עד לתאריך 1.2

לכן, את הטיסה הלוך הזיזו לה לתאריך 3.2 בעוד את החזור לא הזיזו כי "לא היה צורך להזיז".

ברור שאי אפשר לנסוע הלוך יום אחרי הטיסה חזור.

לכאורה על הכרטיס הלוך היא יכולה לקבל החזר כי הוא הוזז, ועל החזור שלא הוזז אין החזר. אי אפשר גם להזיז את החזור בחינם.

האמנם? או שיש מה לעשות?
אם זה באותה הזמנה היא יכולה לקבל החזר על שתי הטיסות
מנסיון

אם זה באותה הזמנה היא יכולה לקבל החזר על שתי הטיסות
מנסיון
זו לא אותה הזמנה.

אני אמרתי שכדאי לה להמתין כי כפי איך שזה נראה וויז דוחים הכל שוב ושוב ובוודאי עד אז ידחו גם את הכיוון השני.

אבל בינתיים בסוף השבוע הודיעו כמה חברות תעופה אירופאיות שהן חוזרות לטוס בינואר, כך ששוב הכל ייתכן.

כל שבוע (לא כולל חגים ומועדים)
לאו דווקא בתקופה הקרובה אפשר גם באדר (ואפילו עדיף ;))
יש מ15-18 פברואר ב 87 דולר לקרקוב טיסות של ויזאייר ורינאייר לדעתי שווה להזמין מקסימום יבטלו יתנו לך לבחור טיסה לזמן אחר באותו מחיר הבעיה תהיה אם רק אחד יבטל
אפשר להזמין רק בוויזאייר ב 137 דולר
שים לב אולי כבר שווה להזמין בלוט שנותנים גם טרולי

נערך לאחרונה ב:
למשהו יש רעיון לטיסה זולה למקום נחמד לנופש?

חברת התעופה איר אירופה דחתה את החזרת הטיסות לישראל לפחות עד ה-1 בפבוראר, למרות שכבר הודיעה שיחזרו בתחילת ינואר. (N12)[ציטוט כל רגע]

זו לא אותה הזמנה.

אני אמרתי שכדאי לה להמתין כי כפי איך שזה נראה וויז דוחים הכל שוב ושוב ובוודאי עד אז ידחו גם את הכיוון השני.

אבל בינתיים בסוף השבוע הודיעו כמה חברות תעופה אירופאיות שהן חוזרות לטוס בינואר, כך ששוב הכל ייתכן.
מאמין שעד ה-15 לינואר ידחו גם את הטיסה חזור
בכל מקרה שתנסה להתקשר למספר 0795330403, זה המספר שוויז אייר פתחו במיוחד בשביל ביטולי טיסות מישראל
(דוברים אנגלית), אולי יסכימו לבטל גם את הטיסה השניה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה